Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L'Ajuntament d'Alzira atén la sol·licitud dels comerciants i millora la il·luminació del centre de la ciutat

S'està estudiant la viabilitat de canviar els fanals per tecnologia LED amb millor intensitat lumínica i un menor consum


 ._000551
._000718

La Regidoria de Serveis Urbans de l'Ajuntament d'Alzira, àrea gestionada pel regidor Fernando Pascual, ha substituir provisionalment els cinc caps de fanal de l'avinguda dels Sants Patrons que es trencaren en l'episodi de fortes ratxes de vent del passat mes de desembre.

També s'ha atés la sol•licitud presentada per l'Associació Empresarial d'Alzira, en nom dels establiments ubicats en esta cèntrica via de la ciutat, que consistix en l'encesa de la part baixa dels fanals, els que recauen a la vorera per tal de dotar de major il•luminació a l'avinguda. 

Pascual ha declarat que: "Amb el cinquanta per cent de fanals encesos, i realitzades les tasques de mesurament lumínic es complix amb les exigències de la Instrucció Tècnica Complementaria (ITC) respecte als nivells d'il•luminació, del Ministeri d'Indústria, però no obstant això no s'ha volgut fer cas omís a la petició de l'Associació Empresarial, per tant s'ha encés en la seua totalitat els fanals d'esta artèria comercial de la ciutat".

Cal assenyalar que segons la instrucció tècnica, les voreres de carrers amb alt prestigi urbà han de complir uns requisits de tindre una il•luminació mitjana de 25 lux i els vials de circulació rodada de 11,25 lux. Realitzats els mesuraments pertinents han donat com ha resultat que en les voreres de la banda de Correus hi ha una il•luminació mitjana de 77,8 lux, amb un valor mínim de 25,7 lux, mentre que en les voreres de la part d'enfront, els mesuraments han donat un nivell d'il•luminació de 66,8 lux. Pel que respecta als vials s'ha obtingut una il•luminació mitjana de 13,74 lux, amb un valor mínim de 12,1 lux i es comprova que també es compleixen les especificacions de la ITC.

Per acabar el regidor de l'àrea de Serveis Urbans ha destacat que s'està estudiant la viabilitat de canviar l'actual il•luminació de 3000k per una de tecnologia Led de 4000k, la qual cosa contribuiria a comptar amb millor intensitat lumínica amb un menor consum.

 
 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000560
._000594 
._000598
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

josep - 17/01/2020
pues haber cuando atiende a los de la calle San Jaime y pone soluciones
Xe què bo - 17/01/2020
Josep l'única solució que té el carrer sant Jaume és fixar unes tanques als carrers m. sant Agustí, consol, curtidors, sant Vicent i malva, deixar vos allí tancats perquè fer-se una vivenda allí es tenir tant poc trellat com el viejo o Alziro junts
Passar per ahi amb pluja a les 5 del matí per anar al treball és patetic
Diego - 17/01/2020
Que se acuerden alguna vez de Joanot Martorell, la eterna olvidada, poca luz, contenedores rotos, locales embargados por bancos que nadie les obliga a limpiar, edificios abandonados, el gran pozo en el que se ha convertido el antiguo concesionario de Sarasqueta, locales abandonados y sucios,....etc, que recuerde este ayuntamiento que aqui en esta calle tambien pagamos impuestos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal