Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 7 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Generalitat Valenciana, presidida per Ximo Puig, inverteix en Alzira més d’1.667.000 euros

És important destacar que existeix el Bono Infantil per la qual cosa es veu ampliada l'educació gratuïta fins als 2 i 3 anys, una inversió que ascendeix a 228.746 euros


 
 

._000751
Des del PSOE d'Alzira es vol informar de les inversions que el govern de la Generalitat, presidit pel socialista Ximo Puig, ha fet en la nostra ciutat fins al 2019. És important destacar que existeix el Bono Infantil per la qual cosa es veu ampliada l'educació gratuïta fins als 2 i 3 anys, una inversió que ascendeix a 228.746 euros.
També s'han millorat en eficiència energètica als col·legis de l'Alborxí i Garcia Lorca dins del projecte Edificant, on s'ha invertit un total de 234.157 euros. El govern progressista de la Generalitat ha aconseguit mitjançant la Xarxa Llibres, que estos siguen gratuïts i per tant supose un estalvi important per a les famílies alzirenyes, amb una inversió de 404.655 euros.
Una altra de les inversions amb major dotació ha estat la destinada als menjadors escolars. La Generalitat Valenciana ha subvencionat un total de 747.626 euros per a ajudes al menjador. Així mateix també s'ha ajudat al transport individual amb més de 12.500 euros, als projectes innovació s'ha invertit 20.287 euros i per a la millora de les biblioteques dels centres escolar quasi els 20.000 euros.
Fernando Pascual, president del PSOE d'Alzira ha manifestat que "Els socialistes, des de la Generalitat Valenciana, estem treballant per la millora de l'educació dels nostres fills i els nostres néts. Cal destacar l'estalvi que ha significat per a les famílies el tan criticat projecte Xarxa Llibres, on es demostra la forma de fer política entre l'esquerra i la dreta. Així com els més de 747.000 euros d'ajudes al menjador que també ha permès un estalvi important per a l'economia de les famílies de la nostra ciutat". Pascual també ha assenyalat que "Els socialistes, des de la Generalitat, hem invertit a Alzira més d'1.667.000 euros en educació, i seguirem treballant en eixa mateixa línia, invertint en esta legislatura, especialment en el projecte Edificant que se centrarà principalment en l'institut Rei En Jaume".

PSPV-PSOE Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es. 

  

 

 

 
   
 

._000590VD

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

JJAF - 07/02/2020
Me alegro de ello, pero se sabe algo de la construcción del nuevo instituto Rei En Jaume, cuyo inicio se anunció para el pasado verano.
Ciudadano - 07/02/2020
Y la solución para la carretera del carrefour, para cuándo, eso sí es una necesidad que tiene este pueblo desde hace años y nadie hace años y cada vez las colas son peores, y el problemas de aparcamiento en el hospital para cuándo y el problema del ecoparc, para cuándo, suma y sigue, problemas qie vienen de años y no se hace nada, parece que es mejor pintar bancos de colores o poner macetas gigantes o plantas que producen alergia o hacer obras con prisa para tener qur rehacerlas y gastar millones en fer i desfer o gastar cantidades obscenas de dinero en fiestas. Desastre.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal