Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El CIPFP Luis Suñer Sanchis rep la visita d'altres centres de la comarca

Per a que l'alumnat d'estos centres coneguen algunes de les opcions d'estudi que se li oferixen en el nostre centre


 .-000089 

Els passats dies 17, 18 i 25 de febrer rebérem la visita de l'alumnat dels centres IES Jaume I, IES José María Parra, IES La Murta, d'Alzira; S. José de Calasanz, Nuestra Sra. de la Salut Maristas, Col·legi Santa Ana d'Algemesí; IES Guadassuar, IES Sant Francesc de Guadassuar; IES Els Evols de l'Alcúdia; Col·legi St. Domingo de V. de Castellón. Estes visites tenen com a fi que l'alumnat d'estos centres educatius coneguen algunes de les opcions d'estudi que se li oferixen en el nostre centre, la formació professional.

Les visites es van desenrotllar informant-los en general del nostre centre i de les opcions d'estudi que tenen per part de la nostra Cap del Departament d'Orientació, per a després continuar en grups reduïts passant per distints tallers i aules, on professorat especialista d'eixos determinats cicles formatius els van explicar les matèries i activitats que es realitzen, així com les possibles eixides professionals de cada cicle formatiu.

Els informem que en el nostre centre estem impartint els cicles següents:

- Cicles de Bàsica (Electricitat i Electrònica, Informàtica i Comunicacions, Fabricació i Muntatge, Manteniment de Vivendes, i Servicis Administratius)

- Cicles de Grau Mitjà (Gestió Administrativa, Instal·lacions de Telecomunicacions, Instal·lacions Frigorífiques i de Climatització, Instal·lacions de Producció de Calor, i - - Manteniment Electromecànic)

- Cicles de Grau Superior (Administració i Finances, Assistència a la Direcció, Comerç Internacional, Energies Renovables, Manteniment Electrònic, Prevenció de Riscos Professionals, i Transport i Logística)

Alguns d'estos cicles tenen horari matutí i altres vespertí, i algun cicle té la possibilitat de realitzar-se semipresencial.

De tota la nostra Oferta formativa, així com els requisits per a poder accedir a cada cicle pots trobar informació en el següent enllaç.

Recorda que per a poder matricular-te d'un cicle formatiu has de sol·licitar prèviament l'Admissió, els terminis de la qual publica la Conselleria i podràs trobar en la nostra web quan es publiquen (probablement a l'abril o maig). Recorda també que si no tens la titulació per a poder accedir directament al cicle que desitges, pots accedir superant una prova d'accés que sol convocar-se també a l'abril o maig. En la nostra web et tindrem informat.

A partir del mes d'abril tindrem un període de portes obertes, en el què oferirem a les famílies i a tot l'alumnat que vullga informar-se la possibilitat de concertar una cita, i en ella podem explicar tot el que desitgen saber sobre els cicles que tinguen interés en realitzar al nostre centre.

CIPFP Luis Suñer Sanchis
  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
  

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal