Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
domingo, 1 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Museu Faller protagonista en març de Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira

L’activitat es desenrotllarà en el Museu Faller, al carrer Santa Llúcia, 18


._000678
 ._000546 

El dijous 12, divendres 13 i dissabte 14 de febrer torna Peke Turisme, l’oferta d’oci i diversió per als més menuts i les seues famílies. L’activitat està adaptada a l’horari escolar per tal de possibilitar l’activa participació dels col·legis interessats a acollir-se a esta iniciativa impulsada des de la Regidoria de Turisme. El programa consistix a apropar i donar a conéixer els elements patrimonials més característics de la nostra ciutat. Este mes de març l’activitat es desenrotllarà en el Museu Faller, ubicat al carrer Santa Llúcia, 18. L’activitat consistirà en la visita guiada al museu per ninots vivents i finalitzarà amb el muntatge d'una falla humana i una gran mascletà de só. En esta ocasió l'activitat va dirigida als alumnes de 1r i 2n de primària dels centres educatius de la nostra ciutat que sol·liciten la seua participació.

Per a disfrutar de les funcions teatralitzades, a càrrec de la companya de teatre local MiraRosana, caldrà abonar un euro per participant, tant dijous com divendres, mentre que dissabte, el dia dedicat a l’activitat en família amb taller de reciclatge per als menuts, el preu serà de 2 euros. L'horari de l'activitat serà d'11 a 13.30 hores i les places de participants són reduïdes per la qual cosa cal inscriure’s amb antelació en [email protected]

Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de Turisme, agraix la bona acollida de l'activitat per part dels col·legis de la ciutat i recorda que Peke Turisme continuarà realitzant-se també al llarg dels mesos d'abril, maig i juny. Aguilar anima tant als col·legis com a les famílies a participar de les activitats previstes, la qual cosa ajuda al coneixement dels més menuts dels elements patrimonials i turístics que conservem els alzirenys, ja que ells són el futur i els que deuen de seguir preservant el patrimoni que ens fa grans com a ciutat.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 ._000551


._000351

._000715 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal