Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 6 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Ajuntament d’Alzira commemora el Dia Internacional pels Drets de les Dones

Han instat els assistents a acudir a l’acte que tindrà lloc el diumenge 8 de març, a les 11:30 hores, a la plaça Major de la ciutat


._000472

._000703

La plaça del Carbó ha acollit este migdia l’acte homenatge del Dia Internacional pels Drets de les Dones. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha encetat l’acte agraint l’assistència dels alzirenys i alzirenyes i parlant de la esta fita a la història pels drets aconseguits. “La lluita pels drets de les dones comença a créixer i a expandir-se. Cada vegada són més les dones i homes que justifiquen esta lluita com la seua pròpia i reconeixen el feminisme com el moviment que ha d’agrupar a tots els sectors socials. Així i tot, encara queda molta feina a fer, queda desigualtat, sostre de vidre, limitacions professionals,micromasclismes i la violència de gènere, i hem de seguir treballant”.

A continuació, l’alcalde ha donat pas a la regidora d’Igualtat, Marina Mir,i la regidora de Joventut i Cooperació Leticia Piquer, que han llegit la Moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament d’Alzira, en la qual s’aprova continuar treballant en polítiques d’igualtat, contra la violència masclista i l’equiparació salarial entre homes i dones.

A l’acte també han participat l’Associació Unió per les Pensions, que ha fet el seu parlament en favor de la lluita feminista. A més, han instat els assistents a acudir a l’acte que tindrà lloc el diumenge 8 de març a les 11.30 a la plaça Major de la ciutat. Es tracta d’una concentració convocada pel col·lectiu 8M d’Alzira que agrupa diverses associacions de la ciutat. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

.-000132VD

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 06/03/2020
Ahí estáis como pasmarotes sujetando una pancarta que os da igual lo que ponga. Vosotros no conmemorais nada, simplemente os hacéis la foto y a otra cosa. El Día de la Mujer es el 8, domingo, no el 6, viernes; pero como queréis ser unos 'bien queda' por eso estáis ahí y así no lo hacéis el domingo, que en vísperas falleras algunos estarán en la cama y otros sufriendo las consecuencias de la 'casalla'.
A ver, ¿qué hacéis ahí plantados como ninots de falla?
Veo la foto 1 y me recuerda a esas casetas de feria en la que hay muñecos y hay que tirarlos con pelotas de trapo para que te den un premio.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal