Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 17 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Economia habilita des d'aquest dilluns el telèfon 900 353 135 per a atendre els dubtes d'empreses, autònoms i comerços

Si els operadors no pogueren donar una resposta immediata per les particularitats o especificitats de la pregunta, es contestarà com més prompte millor via email



._000596 

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha habilitat a partir d'aquest dilluns 16 de març, a les 12 del migdia el telèfon 900 35 31 35 per a resoldre tots aquells dubtes d'índole laboral o empresarial que els sorgisca a empreses, comerços i persones autònomes de la Comunitat Valenciana.
"Estem en un moment delicat, d'incertesa on el motor d'aquesta economia que són les empreses, autònoms i comerciants necessiten respostes i molta informació", ha assenyalat el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.
El telèfon 900 35 31 35 habilitat per la Conselleria d'Economia Sostenible estarà operatiu les 24 hores del dia, on els operadors tractaran de resoldre el major nombre de dubtes possibles.
En cas que la resposta no poguera ser immediata, per les particularitats o especificitats de la pregunta, l'interessat pot deixar el seu correu electrònic i s'enviarà la resposta com més prompte millor.
Climent ha fet una crida a la "calma i a la serenitat". Des del seu departament s'està fent un gran esforç per a intentar pal·liar, en la mesura de les possibilitats, l'impacte que el COVID-19 tindrà en l'economia i el teixit productiu de la Comunitat Valenciana.

 

G.V.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

 

 

._000746
 
 
 
._000590
._000606 
.-000466
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal