Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.579
EL SEIS DOBLE
viernes, 20 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 LA UNIÓ demana l'ampliació del termini de totes les línies d'assegurances agràries que estan en període de contractació

En estos moments es tracta de fruiters, herbacis, cirera, raïm de vinificació i raïm de taula



._000743

LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders ha remés un escrit a la Comissió Territorial d'Assegurances per la qual proposa ampliar el termini de totes les línies d'assegurança que estan actualment en període de contractació. En aquests moments es tracta dels fruiters, cultius herbacis, cirera, raïm de vinificació i raïm de taula.

En funció de les circumstàncies, i si la situació continua sent complicada en les pròximes dates, anirà actualitzant la seua demanda d'ampliació per a noves línies d'assegurança.

L'organització justifica la petició en les dificultats que es troba per a la contractació o renovació de les pòlisses d'assegurança, sobretot per la limitació de la llibertat de circulació de les persones, que li dificulta l'atenció als clients/assegurats,

Cal assenyalar que el passat 14 de març es va publicar el Reial Decret 463/2020, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i que estableix la suspensió dels termes i interrupció dels terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. Així mateix recull que el còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perda vigència el present reial decret o, en el seu cas, les pròrrogues d'aquest. Per això, seguint un criteri similar, i donades les dificultats que observa LA UNIÓ, s'efectua esta demanda també en les assegurances agràries, com ja s'havia fet en les ajudes.

LA UNIÓ
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 


._000640

 

 



._000351


._000715

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal