Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 28 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra l’aniversari dels seus xiquets i xiquetes

A partir de dimecres, l’Ajuntament repartirà gelats i una felicitació als vora 400 xiquets que celebren el seu aniversari en el mes d’abril



._000715


._000703

L’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de l’empresa local Ice Cream Factory, ha preparat una campanya per a celebrar els aniversaris dels xiquetes i xiquetes de 2 a 12 anys.

A partir de dimecres, l’Ajuntament repartirà gelats i una felicitació als vora 400 xiquets que celebren el seu aniversari en el mes d’abril, de manera que puguen festejar-ho amb la família.

Una sorpresa que et deixarà gelat! és el nom de la campanya que han preparat des de la regidoría de Cultura per a poder estar al costat dels més menuts en estos dies. “Agraïm a Ice Cream, que de forma molt generosa ens ha obsequiat amb diferents gelats per a portar-los a les seues cases. Un regal pensat per a compartir, en estos moments en què els xiquets i xiquetes no poden gaudir i jugar amb els seus amics i amigues” ha manifestat Alfred Aranda, regidor de Cultura

També es farà entrega a cada xiquet d’una felicitació personalitzada en la què a més, se’ls convida a fer un dibuix per a recordar el particular aniversari. Podran enviar eixe dibuix per whastapp a Ice Cream, que, amb tots els dibuixos rebuts organitzarà una exposició a la seua empresa.

El regidor ha insistit en que la iniciativa està fent-se amb molta il·lusió per poder dinamitzar la vida lúdica del xiquets i matisa, “És una manera de fer festa, berenar, assaborir un bon gelat, jugar, fomentar la plàstica, la família i omplir d’activitats estos dies”

Per a fer el repartiment, el personal municipal visitarà les cases, de dilluns a divendres, seguint les mesures de seguretat. Els aniversaris que cauen en cap de setmana passaran a divendres o dilluns. És una tasca important d’organització i logística per a poder arribar a les 400 cases i per això volem reconèixer l’esforç del personal municipal” afig Aranda.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


._000753

._000756

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Yooooooo - 28/03/2020
Una pregunta,¿que pasa con los niños que han nacido en marzo y que también están en sus casas? Esos no tienen derecho a una sorpresa como¡¡¡¡¡¡ Un helado!!!!!
Regidor de cultura a vore si te enteres que hi han més xiquets!!!!!!
Guilopo - 29/03/2020
Tú dirección de correo electrónico es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal