Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 9 de abril de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Junta Local Fallera d’Alzira valora ajornar la reunió prevista per al 26 d’abril en la què s'anaven a valorar alternatives a les Falles de 2020

"Conforme vaja acostant-se la data anirem comunicant-vos més coses a través dels canals habituals"


.-000132
._000520  

És voluntat de la JUNTA LOCAL FALLERA D’ALZIRA, informar-vos per a la vostra tranquil.litat, que els membres que componen l'executiva estan en continua comunicació i han valorat, conforme van apareixent noves informacions, les diverses opcions per a posar-nos en contacte amb tots els presidents/a una vegada les autoritats pertinents permeten l'alçament de la quarantena, o es relaxaren les mesures de confinament.

A hores d'ara l’últim Reial Decret publicat pel govern estatal, no contempla altra situació que la de mantindre les mesures de confinament fins el dia 25 d’ abril, com tots podreu recordar, aquesta data és la que inicialment proposàvem nosaltres, i per això en aquella última reunió plantejarem la data del 27/04/20 per tal de poder reunir-nos.

Veient com està evolucionant aquesta maleïda pandèmia, el President i l'executiva de la JLFA, calculem que les normes posteriors al confinament no ens permetran reunir el nombre de persones que habitualment solem reunir-nos, al voltant d'unes 40 persones en un acte d’aquestes característiques, però ja hem valorat alguna alternativa, que en cas de confirmar-se, vos notificarem amb la suficient antelació.

De totes formes, crèiem que encara és un poc prompte, ja que la situació, com vosaltres mateix podreu valorar, per l'informació que ens arriba a través dels mitjans de comunicació, és molt canviant; i de tota manera conforme vaja acostant-se la data anirem comunicant-vos més coses a través dels canals habituals.

Ara per ara l’única cosa que podem fer és, quedar-nos a casa i evitar així que la pandèmia es propague.

 JUNTA LOCAL FALLERA D’ALZIRA
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

._000600

.
.-000049

._000472

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal