Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.843 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 2 de mayo de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Imatge d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'avaluació final per a cada alumne o alumna serà el resultat de la mitjana dels dos primers trimestres

I la diagnosi del treball realitzat durant el tercer trimestre de classes no presencials


._000760
La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport presentarà aquesta setmana als sindicats de l'ensenyament la proposta de resolució que desplega l'Ordre 365/2020, de 22 d'abril, del Ministeri d'Educació i Formació Professional, per la qual s'estableixen el marc i les directrius d'actuació per al tercer trimestre del curs 2019-2020 i l'inici del pròxim curs 2020-2021, davant de la crisi ocasionada per la COVID-19.

Pel que fa a l'avaluació del tercer trimestre i l'avaluació de final de curs, la Conselleria estableix que l'alumnat promocionarà de curs amb caràcter general.

En totes les etapes educatives, les activitats d'avaluació del tercer trimestre tindran caràcter diagnòstic i formatiu i es faran pel mateix mecanisme amb què cada centre s'ha comunicat amb el seu alumnat en el desenvolupament del procés d'ensenyament i aprenentatge des de la suspensió de l'activitat presencial.

Els instruments d'avaluació del tercer trimestre seran: la valoració del treball realitzat durant els mesos d'abril, maig i juny, l'interés mostrat en el desenvolupament d'activitats i tasques i l'actitud que cada alumne haja mostrat en les activitats individuals i grupals. En tots els casos es tindran sempre presents les dificultats de caràcter tecnològic, social o personal de cada alumne o alumna.

L'avaluació de final de curs es realitzarà atenent els resultats obtinguts en els dos primers trimestres i les actituds mostrades en el tercer trimestre, sense que aquest últim provoque un efecte negatiu en la mitjana de les dues primeres avaluacions. Cada alumne obtindrà les seues pròpies qualificacions finals.

Pel que fa a 4t d'ESO, en cas que l'equip docent haja decidit de manera excepcional en algun cas que un alumne no promocione, els centres docents organitzaran proves d'avaluació extraordinàries per a l'alumnat que no haja obtingut el títol d'ESO.

Aquestes proves de recuperació podran concretar-se en la realització de projectes, treballs i tasques que s'hagen pogut encomanar a l'alumnat en el seu informe final valoratiu. En finalitzar les proves, l'equip docent de 4t d'ESO determinarà, de manera col·legiada, si l'alumnat en aquestes circumstàncies obté el títol d'ESO.

L'alumnat que promocione de 1r a 2n de Batxillerat sense haver superat totes les matèries seguirà els plans de reforç que establisquen els departaments didàctics i haurà de superar les avaluacions corresponents d'aquests plans durant el curs 2020-2021. L'alumnat podrà matricular-se en les matèries de continuïtat de segon curs malgrat no tindre superades les de primer, que es donaran per aprovades sempre que se superen les corresponents de 2n de Batxillerat.

G.V.
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
  
 

._000765

._000744

._000754
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal