" />

Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 1 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Departament de Salut de la Ribera
Ver imágenes de esta noticia
1

 21 residents completen la seua formació sanitària especialitzada en el Departament de Salut de la Ribera

Amb ells, ja són 245 els metges que han superat el MIR en este hospital d'Alzira. No s'ha pogut dur a terme l'acte de despedida, com altres anys, a causa de la situació de crisi sanitària actual

 



._000707
._000627

Un total de 21 residents han finalitzat esta setmana la seua Formació Sanitària Especialitzada en el Departament de Salut de la Ribera. Es tracta de residents en Medicina, Farmàcia i Infermeria que s'han especialitzat després de romandre en el Departament de Salut durant 2, 4 i 5 anys, segons l'especialitat cursada.

Així, estos residents s'han especialitzat en Anestesiologia i Reanimació (1 resident), Bioquímica Clínica (1), Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1), Farmàcia Hospitalària (1), Medicina Familiar i Comunitària (4), Medicina Intensiva (1), Medicina Interna (1), Obstetrícia i Ginecologia (1), Oftalmologia (1), Pediatria i Àrees Específiques (1), Psiquiatria (1), Radiodiagnòstic (2), Obstètric-Ginecologia (Comare) (3) i Salut Mental (1).

Amb ells, ja són 245 els residents que han completat la seua especialització en el Departament de Salut de la Ribera des de la seua acreditació, per part del Ministeri de Sanitat, com a centre docent per a impartir la Formació Sanitària Especialitzada.

En este sentit, cal destacar que 9 de cada 10 residents tornarien a triar l'Hospital d'Alzira per a portar a terme la seua especialització, segons l'última enquesta de satisfacció realitzada, que llança una satisfacció global de 8,3 sobre 10, i en la qual s'han valorat especialment aspectes com el suport i la implicació del tutor, el pla formatiu per especialitat, l'assistència a congressos o jornades, i la supervisió en les guàrdies.

Malgrat que, a diferència d'altres anys, no s'ha pogut realitzar el tradicional acte de comiat dels nous especialistes per la situació creada pel nou coronavirus, la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Liliana Fuster, ha volgut donar-los l'enhorabona i els ha desitjat “un futur professional ple d’èxit i gratificant, amb el pacient com a eix del sistema, al servei del qual heu de posar el coneixement i l'experiència adquirida, així com la formació humana que heu rebut durant la vostra residència”.   

Cal destacar que el 62% dels nous especialistes formats en la Ribera, seguiran vinculats laboralment als centres sanitaris del Departament de Salut en els pròxims mesos.

Departament de Salut de la Ribera  

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

._000721


._000712

._000726
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal