Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 15 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament i la UD Alzira han oferit a la Federació Valenciana de Futbol l’estadi Luis Suñer per jugar els partits d'ascens a 2a divisió

"La gespa natural del terreny de joc es troba en una situació immillorable per a la pràctica d'este esport i amb totes les garanties de seguretat i esportives"


 

._000606 

El regidor d'Esports, Fernando Pascual junt amb la directiva de la UD Alzira s'han posat en contacte amb el President de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar per mostrar la seua col·laboració perquè Alzira siga una de les ciutats que aculla estos partits en este període de desescala i nova normalitat que permeten la represa de les competicions futbolístiques i jugar els partits classificatoris per a l'ascens.
L'estadi Luis Suñer compta amb tots els requisits establerts per la Real Federació Espanyola de Futbol, amb tot el necessari per a acollir partits d'estes característiques. A més, gràcies a la cura i al seu manteniment diari, la gespa natural del terreny de joc es troba en una situació immillorable per a la pràctica d'este esport amb totes les garanties de seguretat i esportives.
El regidor d'Esports, Fernando Pascual ha manifestat que "Es tractaria d'una molt bona notícia per a l'esport alzireny i per a la nostra ciutat, ja que suposaria una visualització de l'esport local tant a escala autonómica com nacional". L'edil també ha afegit que "Alzira és una ciutat esportista, que li agrada practicar l'activitat física. Mostra d'això són els 37 clubs esportius amb les seues respectives modalitats. Poder obrir les nostres instal·lacions per acollir esdeveniments esportius d'este tipus fan d'Alzira un referent de l'esport en l'àmbit comarcal, provincial i autonòmic".

UD Alzira

 

.-000466

._000624  

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFutbol. GeneralInstalaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal