Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 'Alzira està preparada per afrontar la nova normalitat amb responsabilitat i molta il·lusió per a recuperar-nos amb valentia'

Entrevista a Diego Gómez, alcalde d’Alzira, en la qual ens explica quin són els passos a seguir en esta nova etapa


 

La Comunitat Valenciana ha entrat ja al complet en la “Nova Normalitat” i des del diari digital El SEIS DOBLE comencem de nou una ronda d'entrevistes amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca de la Ribera per a veure com s'ha desenvolupat la desescalada en la seua localitat i de quina forma es treballarà des del Consistori en aquesta nova etapa.

En aquesta ocasió ens rep en el seu despatx, en el propi Ajuntament d'Alzira, després de complir amb totes les mesures sanitàries de seguretat, Diego Gómez. L'alcalde agraeix el comportament responsable que durant tot este temps ha mantingut la ciutadania, que s'ha traduït en poca incidència del virus en una localitat tan gran com és Alzira.

Des de l'Ajuntament han acompanyat en tot el possible als familiars de les víctimes pel COVID-19 i per a l'alcalde, amb aquesta nova normalitat, arriba el moment de la veritat.

Des d'un principi l'Ajuntament d'Alzira ha treballat perquè ningú quede arrere, s'han bolcat en l'atenció a les persones i especialment i les famílies més desfavorides.

“Des del primer moment el “Govern de la Vila” ha hagut de prendre decisions claus per adaptar-nos a la nova normalitat. Hem treballat amb la màxima transparència, responsabilitat i prudència. Hem pres mesures sempre tenint en compte les instruccions del govern autonòmic i central, però també els suggeriments d'altres institucions, dels partits de l'oposició, dels tècnics especialistes i d'entitats locals com, per exemple, l'Associació Empresarial”, explica Gómez.

“La prioritat de l’Ajuntament és atendre les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i precarietat i ajudar els xiquets i les xiquetes que requereixen atenció educativa, alimentació i benestar. Per eixe motiu, des de l’Ajuntament d’Alzira hem invertit 1,7 milions d'euros i, possiblement, arribem als 3 milions, el que demostra la clara implicació de l'equip de govern en fer tot el possible a fi de poder ajudar les persones i col·lectius més vulnerables i contribuir així mateix a reactivar l'activitat econòmica local”, declara l’alcalde.

El Consistori ha anunciat hui que una de les primeres accions que es portaran a terme amb les aportacions del fons solidari “Som Alzira” serà el repartiment de targetes per a alimentació infantil.En total s’atendrà 600 xiquets i xiquetes per a continuar amb la beca de menjador de la Conselleria que acaba este mes de juny. D’esta manera, els mesos de juliol i agost aquells menors que estaven rebent la beca menjador durant l’estat d’alarma, tindran ara una ajuda per a aliments i productes de primera necessitat.

També han posat el seu objectiu en els autònoms i xicotets empresaris per a quins una vegada superada la crisi sanitària puguen superar també i la crisi econòmica en la qual estem submergits. A partir d'ara, l'objectiu dels Ajuntaments és d'una banda que no es produïsquen rebrots en les localitat i preparar la volta a les classes el pròxim curs.

Segons l'alcalde d'Alzira Diego Gómez, " ja s'han mantingut diverses reunions amb la Conselleria d'Educació i s'estan estudiant totes i cadascuna de les instal·lacions educatives amb les quals compten els municipis, perquè d'esta forma es puguen utilitzar tots els espais disponibles i repartir a quants més alumnes siga possible i començar el curs amb la màxima presència en les aules habilitades".

Finalitzem l'entrevista amb l'alcalde d'Alzira Diego Gómez, amb les seues paraules d'agraïment i ànim cap a tots els veïns i amb ciutadans, “perquè sobretot impere la responsabilitat i la il·lusió siga l'energia que ens permeta a tots treballar per a tornar al més prompte possible a la vida que coneixíem anteriorment o almenys el més semblant possible”.

E6D


 

._000472 
._000688
._000691

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 25/06/2020
"Contribuir així mateix a reactivar l'activitat econòmica local"
Pero vamos a ver, ¿no dijo Pascual hace un mes que se ponía en marcha la zona azul para "fomentar el comerç de proximitat i a reactivar la seua economia"?
Entonces cómo quedamos, ¿está o no está reactivada la economía?
¿Cómo se reactiva la economía con esos 1'7 millones de euros que dice Gómez que inyecta el Ayuntamiento o con la zona azul que dice el camaleónico concejal Pascual?
Dejar de decir gilipolleces, que habláis de 'reactivar la economía' y os creéis que estáis dando un discurso en la Sorbona de París.

¡Ah, por cierto! Aprovecho la noticia para preguntar al alcalde... A ver Gómez, ¿este año habrá Pleno el último miércoles de julio o también lo adelantaréis para iros de vacaciones? Es que como el año pasado tuvisteis la poca vergüenza de adelantarlo por caer miércoles 31, como este año el último miércoles cae 29 creo que no habrá problema, ¿verdad?
uno - 25/06/2020
Muchos y muchas ya hace tiempo que han comenzado "la nova normalitat". Como si nada pasara. Andan por ahí sin guardar las distancias, con las mascarillas por debajo de la nariz, en la muñeca, en el bolsillo de atrás... o por detrás... y con unas caras de valentones o de gilipuertas... porque eso sí, con esas actitudes abren las puertas para que entren y salgan los virus, y las personas inocentes que se fastidian y aguantan las mascarillas, a las UCI o sabe Dios dónde a parar...
Parece ser que Alzira está teniendo pocas incidencias pero con estos y estas irresponsables... ya veremos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal