Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 1 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira intensifica la prevenció d’incendis davant l’augment de les temperatures

A partir de hui s’esperen valors al voltant dels 40ºC



._000724

._000707

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica informa que a partir del dimecres 1 de juliol s’espera una pujada significativa de les temperatures, que arribaran a valors al voltant dels 40ºC, per tant es prega a tota la ciutadania que s’extremen les precaucions, està prohibit l'ús del foc tant en entorns agrícoles com forestals, per tal d’evitar incendis forestals.

Tots els dispositius de vigilància tant de la Generalitat Valenciana, de Diputació, com els municipals, intensificaran els treballs per a augmentar la probabilitat de detecció immediata de conats d’incendis. No obstant això, sent conscients de l’extensió del terme, l’Ajuntament d’Alzira demana la col·laboració ciutadana. “La detecció ràpida és essencial i per això comptem amb la col·laboració de la ciutadania i del cos de voluntaris en prevenció d’incendis forestals de les serres de la Casella, de la Murta i de la Garrofera, que van començar a fer tasques la passada setmana. Sabem que la seua ajuda juga un paper molt important dins la detecció primerenca d’incendis forestals”, assegura el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

A més, Carreres insistix que es tinguen en compte les mesures de prevenció lligades a l’ús del foc per a les cremes agrícoles, especialment en este període de cremes habilitat del mes de juliol. Fins i tot en dies en què estiga autoritzat cremar, quan el nivell de risc és PREVIFOC 1 i de dilluns a divendres, s’haurà de fer únicament en cremadors degudament habilitats, i amb una font d’aigua pròxima per al control del foc, sempre dins dels horaris establits i per descomptat amb autoritzacions de crema.

També recorda que sols es podrà cremar fins al 15 de juliol i que durant este període excepcional de cremes, en alerta PREVIFOC 2 i 3 no es podrà cremar en cap punt del terme. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 01/07/2020
Es que encender fuego con estas temperaturas... aunque siempre hay gente sin talento.
Pero a mí lo que me tranquiliza con este calor es que este verano los despachos de la oposición tienen aire acondicionado y los concejales estarán fresquitos, gracias a que Montalvá, el año pasado fue donde tenía que ir e hizo lo que tenía que hacer.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal