Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 10 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hui es realitza la presentació dels llibres del Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2019

A les 20:30 hores, a la Plaça del carbó, amb l'actuació del Grup de Danses d'Alzira


 

 

 

La cultura continua en juliol amb la campanya Cultura a la fresca, que dona continuïtat a la programació prevista per al 2020, amb les adaptacions necessàries i adequades a les noves circumstàncies ocasionades per la Covid-19.  Els actes programats per a este mes van començar anit amb el concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana-Les Arts des de la plaça del Carbó, una actuació que va comptar amb un bon acolliment del públic. A este mateix escenari tindrà lloc hui la presentació de les obres guanyadores a la passada edició dels Premis Literaris Ciutat Alzira 2019, seguida de les actuacions del Grup de danses i la colla de Tabal i Dolçaina Les Raboses, que ja va estar present el passat 8 de novembre al sopar dels premis. A la presentació tindrà lloc el sorteig de 8 lots dels llibres premiats entre els assistents. “Es tracta de la primera presentació de llibres que fem, la de les obres guanyadores dels PLCA 2019, que no vam poder fer el 23 d’abril, dia del llibre. Tampoc hem pogut comptar amb els autors i autora perquè ens parlaren de les seues obres. Hui hem volgut donar màxima difusió a estos premis, que són un referent en tot el nostre àmbit lingüístic” ha anunciat Alfred Aranda, Regidor de Cultura, “a més, afig, entre els seus guanyadors i guanyadores es troben autors i autores de gran prestigi, que formen part de la història de la literatura actual, però també han servit per a descobrir noves veus que han aconseguit publicar novel·la, narrativa infantil, teatre, poesia, assaig, divulgació científica i àlbum il·lustrat” En estos moments ja disposem de cinc de les obres publicades, que es poden trobar a les llibreries i, per descomptat, a la Biblioteca Municipal:

 

XXXI Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira
No sabràs el teu nom de Vicent Usó Mezquita

XXI Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta
Ars Libri. L'aventura del llibre i la paraula de Juli Capilla i Fuentes

XIV Premi de Poesia IBN HAFAJA Patrocinat per la Universitat a distància
Camelot o la poesia social de Joan Deusa Dalmau

XXIV Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil
Coppelius de Rosa-Maria Colom Bernat

XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre Patrocinat per Edicions Bromera
El Misteri de Serra Perduda de Francesc Gisbert Muñoz
 

Us anime a llegir estos llibres, acabats d’eixir del forn, perquè estic segur que us agradaran, entretindran, informaran, emocionaran… i perquè, com deia Joan Fuster: Un bon llibre és sempre una provocació” ha anunciat el regidor. Està prevista la publicació de les tres obres restants en passar l’estiu.
Exploracions pel planeta del menjar de Pere Puigdomènech (XXV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General. Patrocinat per la Universitat de València)
Perquè t'estime, que si no ... de Carles Alberola Ortiz (XVI Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca. Patrocinat per la Fundació Aigües de València)
El monstruo verde de Harold Jiménez Canizares (IV Premi Internacional d'Àlbum Il·lustrat Enric Solbes. Consorci Ribera i Valldigna)

 

 


._000697


._000775

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteraturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 10/07/2020
¿Y qué tienen que ver las danzas con la literatura?
¿Que lo queréis meter con calzador? Pues venga... y también, de paso, que vayan cofrades y falleros.
Vamos a ver, se supone que un acto literario deber ser algo solemne, pero claro, como tenemos un concejal de Cultura que pertenece al partido de los tabalateros y dulzaineros pues es lo que toca.
Benito - 10/07/2020
Por cierto, ¿quién diseña los carteles en el ayuntamiento? Para promocionar unos premios que según el concejal tabaletero: "són un referent en tot el nostre àmbit lingüístic" y "entre els seus guanyadors i guanyadores es troben autors i autores de gran prestigi, que formen part de la història de la literatura actual" ponen en el cartel un cucurucho de nata, ¡hace falta ser ridículos! (Administrador, por favor, ponga emoticonos de la risa en los comentarios).
Ya puestos podrían haber puesto una sombrilla, un flotador, un cubo y una pala para hacer castillos de arena o algo muy típico últimamente en los veranos alzireños: un mosquito tigre.
Pesadilla - 14/07/2020
Se llama “cultura a la fresca”.... Hay algo más fresco que un cucurucho?, jajajja jajajjaa

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal