Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 14 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 IDEA Alzira ha aconseguit la xifra màxima de gestió amb més de 5.329.000 euros

Els programes d'IDEA amb serveis d'orientació laboral, emprenedors, comerç, formació, projectes europeus i promoció econòmica han beneficiat a més de 10.360 persones


 .-000403

._000585 

Hui s’ha presentat en roda de premsa la memòria de l’exercici 2019 de L’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira IDEA, que ha donat a conéixer unes xifres molt positives, les millors des del seu naixement.

La presentació ha estat a càrrec de la Directora de l’Agencia, Carmen Herrero i de l’alcalde de la ciutat i responsable d’Idea, Diego Gómez, qui ha agraït la tasca i bona disposició de tot el departament. “Al llarg d’estos mesos de crisi, Idea no s’ha aturat, sinó que s’ha reforçat i ha adaptat els seus recursos a superar la situació de la pandèmia”  

En 2019 es va gestionar un pressupost de 5.329.238 d’euros, vora 250.000 euros més que el passat exercici dels quals 1,3 milions venen de fons municipals i la resta corresponen a fons d’altres administracions. Les xifres presentades són excel·lents també pel que fa als ciutadans beneficiaris, un total de 10.363 persones entre programes formatius, emprenedors i foment empresarial, projectes europeus, accions comercials, promoció econòmica i mediació i conciliació laboral. IDEA continua tenint un paper important en la gestió de les ajudes i els plans d’ocupació social.

La memòria fa un repàs per les diferents àrees gestionades i aporta informació en xifres, en relació al nombre de persones beneficiades, els programes concrets que s’han portat a terme i la inversió rebuda.

En este sentit, entre els programes més importants que IDEA gestiona, es troben els projectes europeus. En 2019, s’han dut a terme un total de 38 i s’han realitzat 154 mobilitats europees. A les quals s’ha destinat més d’un milió d’euros.

També els programes formatius reben una important quantia del pressupost, més d’1,5 milions d’euros per a atendre 2243 persones als 20 projectes de formació. Un dels que de moment tenen grans resultats és l’Escola de Cuina que va nàixer l’any 2018 i des d’aleshores ha format al voltant de 70 persones. Actualment disposa de 4 cursos i un total de 60 alumnes que tindran l’oportunitat de treballar en els locals de restauració d’Alzira.

Per últim destaca també la xifra destinada al foment del treball, més de 2 milions d’euros per a 237 contractes, repartits en 10 programes formatius i l’atenció i orientació laboral de 3319 ciutadans i ciutadanes d’Alzira.

Pel que fa a les previsions de cara al que queda de 2020, la directora d’Idea, Carmen Herrero ha explicat que “de moment no esperem canvis pel que fa als tallers d’ocupació ni tampoc als projectes de mobilitat internacional i esperem que enguany es mantinguen els diferents programes o fins i tot puguen créixer les subvencions. Per ara, la setmana passada s’ha confirmat l’atorgament de 75 mobilitats europees”

D’altra banda, no podem oblidar l’actual situació per la crisi sanitària, que pot marcar la línia d’actuació en funció de com evolucione. No obstant això, a curt termini s’acabarà de gestionar la contractació de les persones que s’han inscrit als plans d’ocupació i, en finalitzar l’estiu, s’iniciarà la campanya dels bons de comerç, la plataforma de venda en línia per als comerços i s’ha anunciat una nova campanya orientada a oferir als comerços publicitat a Alzira Ràdio, l’emissora municipal. 


 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

._000590VD

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpleoEmpresas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Laureano - 16/07/2020
Datos del SERVEF publicados en este mismo diario digital - EL SEIS DOBLE -: "El paro en Alzira sigue creciendo y se sitúa en 4.288 personas desempleadas. El mes de junio ha dejado a 214 trabajares y trabajadoras de Alzira sin empleo".
http://www.elseisdoble.com/vernoticia/49868/el_paro_en_alzira_sigue_creciendo_y_se_situa_en_4288_personas_desempleadas

Seguramente, IDEA necesita un estudio de su trabajo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal