Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de agosto de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Partit Popular d'Alzira considera un atac a l’autonomia municipal el Real Decret del Govern que confisca els remanents de tresoreria

Esperem que l’enfrontament entre el bipartit alzireny no afecte negativament a Alzira


.-000466
._000624 
._000581

El govern d´España ha aprovat un Decret llei que és un atac a l’autonomia local financera dels municipis. És una cacicada del Sr. Pedro Sánchez que atempta contra l’autonomia local financera dels municipis i que no es pot permetre. Als ajuntaments se’ls ha de donar llibertat per a invertir a rescatar als seus veïns i no se’ls pot fer xantatge perquè cedisquen els seus estalvis a canvi d’un préstec que no se’ls retornarà fins dins de 15 anys.

La Federació de Municipis i Províncies amb els únics suports a favor del PSOE va aprovar un acord en el qual el Govern havia de retornar la totalitat dels romanents en el termini de 10 anys. No obstant això, l’endemà en el BOE es va ampliar eixe termini a 15 anys. No han tardat ni un dia a canviar l’acord, demostrant una vegada més que no són de fiar.

Des del partit Popular també volem demanar als diputats del Congrés que no convaliden el Reial decret llei aprovat pel Govern i que pretén confiscar els estalvis dels ajuntaments.

L’equip de govern del nostre Ajuntament format per Compromís i PSOE haurà de posicionar-se   i aclarir si diuen sí a la confiscació d’uns 400M€ d’estalvis dels valencians (estimació feta per la Federació Valenciana) o diuen sí a l’autonomia i llibertat dels Ajuntaments”.

Creiem tindre clara la posició de Compromís després de les declaracions del sr. Gómez: “El decret del Govern Central és un atemptat contra l’autonomia municipal”. També va indicar que «ha sigut una gran errada política» i que «s’ha trencat el consens al sí de la federació, precisament en el moment que necessitem tots els recursos per lluitar contra el coronavirus». L´alcalde d´Alzira ha indicat que estudiarà a nivell d’Intervenció si entregarà o no el superàvit al Govern Central»

Ara faltarà vore la postura del PSOE alzireny, ja que el seu Partit es el que provocat este greu atac a l´autonomia dels Ajuntaments.

Des el Partit Popular esperem que les conseqüències que tindrà este enfrontament entre el bipartit alzireny no afecten negativament a Alzira.

PP Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jaquelin - 21/08/2020
No se si afectara a alzira,pero lo que si sabemos es que ha sido la muerte de un barrio y el nacimiento de un gueto, pasen ustedes por l'Alquerieta ¡ claro si se atreven !

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal