Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.829 Fotografías: 108.806 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 16 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebrarà el concert del Lluch en honor de la patrona de la ciutat

El dissabte 26 de setembre, a les 22:30 hores, en l’antic carrer de la Muntanya (Av. Josep Pau)


 


._000786

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira organitza de nou en 2020 el segon Concert del Lluch, en honor de la patrona de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació Ibn Jafadja.


La Societat Musical d'Alzira, comença d’esta manera les seues actuacions en esta nova etapa després de l'estiu. A causa de les circumstàncies excepcionals en les quals ens trobem, l'Agrupació estarà situada amb la distància de seguretat exigida entre músics i el públic tindrà un espai amb aforament limitat.


“2020 ha estat un any molt complicat per a les festes i celebracions de tots els municipis, però cal començar a repensar les nostres celebracions i adaptar-les a esta nova realitat que ens ha tocat viure, sempre que ho permeten les autoritats sanitàries i la situació de la pandèmia”, ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez


Amb la finalitat de mantindre part de les nostres tradicions, la Regidoria de Festes, junt amb la Reial Confraria, que presidix Javi Andújar, han considerat celebrar la segona edició d’este concert la vespra de la festa de la patrona d’Alzira.


La Confraria va agrair esta iniciativa i, així, el dissabte 26 de setembre a les 22.30 hores, en l’antic carrer de la Muntanya (av. Josep Pau) l’Agrupació Ibn Jafadja oferirà un concert dirigit per Alberto Sánchez. Es tracta d’un concert popular a l’aire lliure en què el veïnat d’esta barriada podrà gaudir d’un programa atractiu amb les vistes del Santuari de la Muntanyeta com a fons.


Entre altres, interpretaran partitures com Mel de Romer, La leyenda del beso o La vida es bella, entre altres.


El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha manifestat que “és necessari i és voluntat de l’Ajuntament potenciar activitats culturals i d’oci al voltant de les festes, per això done les gràcies a la Societat Musical per la col·laboració”.


A més, el regidor afig: “Esperem que l’any que ve pugam gaudir de les festes en tot el seu esplendor i sobretot la processoneta del matí, en què els xiquets i xiquetes d’Alzira són els protagonistes d’esta celebració”.
 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal