Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira celebra la setmana de la mobilitat amb un jardí efímer a la Plaça del Regne, del 25 al 27 de setembre

A més, es presenten 12 projectes de mobilitat per a consulta ciutadana


 

 

La plaça del Regne d’Alzira ha estat l’escenari de la roda de premsa de presentació de les activitats plantejades amb motiu de la Setmana de la Mobilitat. A l’acte han assistit l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, la regidora de Seguretat i Urbanisme, Sara Garés, el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, i el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual.

L’Ajuntament d’Alzira convertirà la plaça del Regne en una gran redona sense el pas del trànsit de l’avinguda Sants Patrons. Serà este divendres, 25 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Concretament es farà la conversió de la plaça en un jardí efímer on es col·locaran plantes i arbres al voltant dels quals hi haurà una ruta perquè els ciutadans puguen experimentar la transformació de la ciutat en este sentit. Els carrils de l'avinguda davant de la Tourist Info es convertixen en un espai verd sense trànsit, on a més es mostraran panells informatius per a la ciutadania. Tota la vegetació utilitzada per a esta acció posteriorment es plantarà al Parc de l’Alquenència i al mirador del Xúquer.

Esta acció forma part dels 12 projectes que conformen la segona fase del pla de mobilitat que té l’Ajuntament d’Alzira, i que se sotmetran a la participació i debat de la ciutadania mitjançant les assemblees.

“Presentem 12 accions orientades a reduir el trànsit, recuperar el medi ambient i millorar la seguretat dels nostres veïns i veïnes. El pla de mobilitat està destinat a convertir Alzira en una ciutat més segura i més favorable amb el medi ambient i esperem assolir estes accions en esta  legislatura”, ha comentat l’alcalde, Diego Gómez.

Es tracta d’un treball conjunt de les regidories de Medi Ambient, Seguretat i Infraestructures i Serveis Urbans en el qual es presenten iniciatives com la reordenació dels aparcaments en perpendicular de l’avinguda Comunitat Valenciana; l’establiment d’un pas de vianants i carril bici que connecte el pont de Xàtiva amb el Malecó o la prolongació del carril bici des del supermercat LIDL fins a l’Hospital de la Ribera.

 

ACCIÓ 1 - AV. COMUNITAT VALENCIANA. REORDENACIÓ D’APARCAMENTS EN PERPENDICULAR

ACCIÓ 2 - PROLONGACIÓ DE CARRIL BICI DES DE LA REDONA LIDL FINS HOSPITAL. (DIPUTACIÓ)

ACCIÓ 3 - RUTES ESCOLARS. CONVERSIÓ EN ZONA DE VIANANTS DE LA PROLONGACIÓ D’HORT DELS FRARES FINS A LA PLAÇA PRIMER DE MAIG.

ACCIÓ 4 – CONVERSIÓ EN ZONA DE VIANANTS DELS CARRERS MAJOR SANT AGUSTÍ I SANT JAUME

ACCIÓ 5 - SENYALITZACIÓ A VELOCITAT DE 30 KM/H DELS CAMINS RURALS DELS NUCLIS HABITATS: CASELLA-MURTA, FORN DE CARRASCOSA, PORTELLA DE SEVERINO, EL XAVEGÓ, URBANITZACIÓ SANT BERNAT.

ACCIÓ 6 - REALITZACIÓ DEL PAS DE VIANANTS I BICICLETES DE LA CARRETERA VELLA DE CARCAIXENT PEL PONT DE XÀTIVA

ACCIÓ 7 - REALITZACIÓ DEL PAS DE VIANANTS I BICICLETES DE LA CV-50 PER L’ESTACIÓ AUTOBUSOS.

ACCIÓ 8 - PROLONGACIÓ DEL CAMPUS ESCOLAR FINS AL LLAVADOR.

ACCIÓ 9 - REALITZACIÓ DEL PAS DE VIANANTS I BICICLETES DE LA CV-505 PER GASOLINERA (BALLENA AZUL)

ACCIÓ 10 - CARRIL BICI EN DESDOBLAMENT DE CARRER A L’EIXIDA DE CARREFOUR PER KFC.

ACCIÓ 11 - PLATAFORMA COMPARTIDA AL PONT DE FERRO 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 


._000786

._000787

._000697 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividades
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 22/09/2020
Otra mentira más, hace cinco años se votó por los ciudadanos de Alzira para que se invirtiera en la consolidación-restauración de la Torre dels Coloms. ¿Alguien sabe en qué ha quedado esta propuesta?.

saludos.
vecina - 23/09/2020
Perfecto todo. Pero ya que están convirtiendo las calles Major Sant Agusti y San Jaume en peatonales ¿Cómo se podrá salir de la Calle Consol o San Josep? ¿no es lógico que estas calles se peatonalicen también?
vecina - 23/09/2020
Y puesto ha hacer un jardín en la Plaça del Regne, si sobra algún arbolito pueden colocarlo en la Avda Joanot Martorell a la altura del número 24 (enfrente), ya que en veranos nos cae una buena solana.
vecina - 23/09/2020
¿Podrían peatonalizar al mismo tiempo y casi por el mismo precio la Calle San Jose y Consol?
viejo - 23/09/2020
Por qué no peatonalizar lo que queda desde Hort dels Frares hasta Correos, se ampliaría la Plaza Mayor y se reforzaría el eje peatonal hasta Santa Catalina.
Una obra sencilla, barata y que molestaría poco a los vecinos y usuarios, y que, además, daría sentido a la peatonalización de Hort dels Frares que dejaría de ser una isla entre el tráfico rodado.

saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal