Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de agosto de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

  'Si participes en el Sorteig d'Or de la Creu Roja contribuïxes i ajudes a fer que moltes coses canvien'

Entrevista a Asun García, directora de l’Assemblea de la Creu Roja d’Alzira



._000697

 
En Creu Roja ens declarem seguidors de totes les persones que fan que les coses canvien i t'animem que tu també et faces, participant del Sorteig d'Or de la Creu Roja.
Des del començament de la crisi del COVID-19, Creu Roja està treballant activament a atendre la població afectada més vulnerable. Ara, queda un llarg camí cap a la recuperació per a la qual la teua solidaritat i suport és fonamental.
Per a fer front a la greu situació de crisi sanitària, econòmica i social generada per la pandèmia, Creu Roja Espanyola va llançar el mes de març passat, res més decretar-se l'estat d'alarma per la pandèmia de la COVID-19, un ambiciós pla de resposta l'objectiu inicial de la qual era atendre les persones vulnerables davant el virus. El Pla Creu Roja RESPON enfront de la COVID-19 està sent la major operació de la història de Creu Roja, quant a mobilització de recursos, capacitats i persones.
Actualment el Pla Creu Roja Respon RECUPERACIÓ, vol continuar assistint a més persones fins al mes vinent de desembre. Actualment, Creu Roja ha atés ja a més de 2.542.000 persones en temes emergència social i de salut, superant el seu objectiu previst, però, davant l'augment de les necessitats de la població, l'Organització està adaptant la seua resposta per a assistir a totes les demandes que està tenint.
Per tot el treball realitzat i per la gran labor diària, moltes persones, associacions, col·lectius i entitats s'han fet seguidors i col·laboradors de la labor Creu Roja, a favor de les persones més vulnerables, com són les persones majors, dones víctimes de violència o xiquets i xiquetes en risc de pobresa o exclusió, entre molts altres.
Amb cada bitllet que compres fas possible que les coses canvien. Porten des de 1980, any en el qual es va celebrar el primer Sorteig d'Or de Creu Roja, canviant moltes vides, gràcies a la solidaritat i el compromís de moltes persones com tu. En total, més de 7.000.000 d'euros repartits en 11.700 premis
Aprofitant del Sorteig d’Or de la Creu Roja ens hem apropat a l’Assemblea de Creu Roja Alzira per a assabentar-nos quina és la seua labor a la ciutat d’Alzira i a altres moltes localitats de la Ribera. Amb Asun García, directora de l’Assemblea de la Creu Roja d’Alzira, coneixerem quanta gent integra la gran família de voluntaris de la Ribera, en quines accions i campanyes estan treballant i de quina forma podem ajudar, a més de comprar les paperetes del Sorteig d’Or, a fer més fàcil la labor dels voluntaris o aportant materials o aliments per a les famílies més afectades per la crisi.


E6D


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasJ.M.O.
Personajes AlzireñosEntrevistas
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal