Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 1 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Novaterra

L’Ajuntament d’Alzira cedirà les instal·lacions del Centre de Participació Ciutadana per a desenvolupar l’activitat que portaran a terme les dos orientadores assignades al projecte


 

.
.-000049

 

._000691

 

 

._000697

 

Hui ha tingut lloc la signatura del Conveni de col·laboració amb la Fundació Novaterra, ambl’objectiu de reforçar la integració sociolaboral amb la seua tasca des del Centre de Participació Ciutadana.

A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora responsable d’àrea, Marina Mir,Joan Rovira, cap del Servei de l’Àrea de Serveis Socials i Emili Altur, gerent de la Fundació NovaTerra.

Amb la signatura d’este Conveni, per quatre anys renovables, la Fundació Novaterra s’ocuparà de desenvolupar les iniciatives que, des de l’Ajuntament, volen impulsar-se envers la integració social i laboral de col·lectius de major precarietat i vulnerabilitat social, especialment mitjançant accions de caràcter formatiu i de promoció de l’ocupació.

Tal com ha assenyalatl’alcalde d’Alzira, “esta iniciativa pretén incloure el criteri de la inserció laboral, com a part essencial per a la inserció social”.

Este conveni de col·laboració és el fruit de dos anys de contactes i amb este acord, l’Ajuntament d’Alzira cedirà les instal·lacions del Centre de Participació Ciutadana per a desenvolupar l’activitat que portaran a terme les dos orientadores assignades al projecte.

 Per la seua banda, la regidora de l’àrea, Marina Mir, considera que el conveni “respon al manament de la llei de renda valenciana d’inclusió que exigix polítiques actives envers la inserció sociolaboral, no sols mesures assistencials”.

La Fundació Novaterra, des de les diferents seus, ha tramitat l’any passat 530 itineraris d’inserció, dels quals 245 persones han pogut trobar ocupació. Segons assenyala EmiliArtur, gerent de la fundació, “l’experiència de més de vint-i-cinc anys de treball de la fundació i el reconeixement per partd’institucions i empreses avalen els projectes que vol dur avant l’Ajuntament basats en formació d’habilitats transversals, formació ocupacional i inserció laboral, intermediació laboral, promoció de l’ocupació i l’emprenedoria i la inserció sociolaboral”. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Miki - 01/10/2020
Vido, ¿aquí, para hacerse la foto, no hay distancia de seguridad?
xavier cantera - 02/10/2020
Enhorabona, una bona i util cessió.
Salvador - 02/10/2020
Vamos por el buen camino. Excelente acuerdo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal