Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
viernes, 17 de septiembre de 2010
Clic en la foto para ampliar

El Valencia CF, un dels guanyadors del TORCAF en la passada edició
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 La IV edició del TORCAF arranca hui a Alzira amb el futbol 11

Valencia CF, LLevant UD i Plus Xàtiva participen amb els infantils i cadets autonòmics


El TORCAF pujarà enguany el nivell de les anteriors edicions amb la participació dels equips autonòmics del Valencia, LLevant i Plus Xàtiva en les categories infantil i cadet.

En futbol 11, el torneig es juga amb la fórmula de 3 en 1, tant en la sèrie A com en la B, amb la final afegida.

La IV edició arrancarà hui divendres a les 18:30 de la vesprada amb els tres partits classificatoris i la final en la categoria infantil sèrie B, on s’enfrontaran el UD Tavernes, el CD l’Alcúdia i el EMF Carlet. La final està prevista per a les 21 hores.

Continuarà dissabte a partir de les 10 del matí amb la disputa dels encontres corresponents a la categoria cadet sèrie B. En aquest cas participen el CF Gandía, l’Ontinyent CF i l’Alcúdia CF-EMFU. L’horari previst de la final és les 12:45 hores.

Des de les 18:30 hores de la vesprada serà el torn dels infantils autonòmics, mentre que diumenge pel matí s’enfrontaran els cadets autonòmics per decidir el campió. En estes dos categories els aspirants al títol són el Valencia CF, el LLevant UD i el Plus Xàtiva; les finals es disputaran a partir de les 21 hores i les 12:45 hores respectivament.

Mentre el TORCAF del futbol 7 arrancarà el divendres dia 24 per la vesprada i culminarà diumenge amb la disputa de les semifinals, tercer i quart lloc i finals de les categories prebenjamí, benjamí i aleví en les sèries A i B.

Ciutat d’Alzira FB

 
 

Salutació d’Eliseo Candela, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira

 

És per a mi un plaer dirigir-me per primera vegada a tots vosaltres, participants del Torneig de Futbol Ciutat d'Alzira (TORCAF). Un torneig de referència a tota la província de València, i que se celebra a Alzira per la quart any consecutiu.

Una mostra de la importància d'este esdeveniment és la participació de les principals escoles de futbol de tota la província. Enguany comptem amb un total de 24 escoles i participaran aproximadament uns 800 jugadors que formen part dels més de 50 equips convidats.

Alzira és un referent en l'àmbit esportiu gràcies a totes les escoles i tots els esportistes de la nostra ciutat, perquè demostren un alt nivell en la competició. Per això, l'Ajuntament d'Alzira treballa constantment per intentar millorar i ampliar les nostres instal·lacions per a la pràctica de l'esport. Bona prova d’açò són les noves infraestructures de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar , les quals compten amb un camp de futbol 11 de terra i un altre de gespa artificial, així com dos pistes de pàdel, el camp de rugbi, la pista d'atletisme i el circuit de cros, amb vestuaris i aparcament per a quasi 200 vehicles. Unes instal·lacions esportives que ja disfruten els integrants de l’Escola de Futbol Ciutat d’Alzira i que esperem que tots els participants en esta quarta edició del TORCAF pugueu conèixer durant els dos últims caps de setmana del mes de setembre.

Espere que disfruteu d'este IV TORCAF i sort per a tots.

.-000034


 

CAIXA%20POPULAR%20-%20BANNER%20CABECERA%20-%20314%20x%2070%20%28Definitivo%29

.-000028
 


 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal