Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de febrero de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 La Falla Malva d’Alzira entrega el Guardó d’Or Malva 2011 a Bernat Clari

En el mateix acte es presentà el Tró d’Avis i es lliurà el V Premi Malva de Poesia Satírica


L’Auditori de la Casa de Cultura va ser testimoni d’un acte en la que la nostra falla va vestir les millors gales per tal de presentar el seu Tró d’Avis 2011, el llibre de la Falla, de entregar el Guardó d’Or a Bernat Clari i lliurar el V Premi Malva de Poesia Satírica.

L’acte va ser presentat per Miguel Ángel Martínez Tortosa, qui donà pas en primer lloc a Sandra Garcia i Consuelo Berenguer, les que van presentar les parts falleres i literàries del Llibre.

Una vegada finalitzada la presentació del llibre va donar pas a un emocionat Alfonso Rovira, que va glosar sobre la figura de Bernat Clari però, sobretot, va mostrar el costat més humà i part del anecdotari que tots dos han viscut junts. La Fallera Major de la Malva, Carla Sanchis Castillo, i el President, José Carlos Giménez Gromaz, feren l’ imposició del Guardó d’Or a Bernat Clari. Éste, en el seu parlament d’agraïment va ressaltar l’admiració que sent per la gent de la Malva, per tot allò que hem aconseguit al llarg del temps i per l’altruisme i el temps que dediquem a les tasques culturals. També va tindre un sentit agraïment cap al seu primer mestre en la Ràdio, Alfonso Rovira. En l’aspecte personal va dedicar el guardó als seus pares perquè, segons paraules textuals d’ell, “han anat netejant-me els entrebancs que la vida m’ha posat”. Per últim va manifestar que “per damunt de teletips i de redaccions, el que més vol en esta vida és la seua dona Fanny i el seu fill Ferran.

El final de l’acte va ser el lliurament del V Premi Malva de Poesia Satírica. 68 poemes optaren al premi, en una convocatòria en la que el jurat estava format per Josep A. Fluixà, escriptor; Enric Lluc, escriptor i Jesús Peris, professor de Filologia Hispànica de la Universitat de València, atorgant el següent veredicte:

El finalistes van ser Josep Martínez Rondán, de la Falla Penya el Mocador de Sagunt i Josep Enric Gonga, de la falla Passeig Carrer Major de Gandia. El premi del concurs dotat amb tres-cents euros va ser per a Josep M. Martínez Izquierdo, amb el poema “La vida i la sal”, de la Falla Avinguda Burjassot-Joaquim Ballester-Reus de València, que rebre l’estendard i tres-cents euros.

Els parlaments de salutació del president de la Falla, José Carlos Giménez, i del regidor de Cultura, Carlos Correal ficaren el colofó a l’acte. Els típics bunyols i mistela posaren la cloenda a la nit.

Falla Malva 

 

 
.-000052


.-000057

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 11/02/2011
Este Correal está en todos los sitios (excepto revisando los impresos de la Biblioteca Municipal); miedo me da hacerme las fotos del DNI.

"Correal, que tú eres de cultura, menos foto y más lectura".
falles,falles i trellat - 11/02/2011
el discurs de Bernat Clari va ser genial i la intervenció del poeta que guanya el concur apoteòsica.Agrair a la falla la Malva el seu gran treball.
.
viejo - 11/02/2011
De esta falla tienen mucho que aprender otras fallas que se dedican a ensuciar y tapar fachadas que son patrimonio arquitectónico de la ciudad, si, me refiero a todas estas fallas que durante los dias de fiesta se dedican a tapar edificios históricos para llenarlos de publicidad, o a las que queman y ennegrecen otras fachadas de no menos valor.
Es de agradecer que en algunas ocasiones el binomio cultura-fallas, esté presente en algunas fallas como esta.
Enhorabuena, Malva.
PEPE - 11/02/2011
Compartisc l'opinió de falles, falles i trellat, a pesar que l'acte va acabar un poc tart, vull ressaltar la perfecta organització de l'acte i afegir que la resta de les persones que van intervindre amb els seus parlaments van estar al mateix nivell que els mencionats anteriorment.
La meua felicitació a la Falla La Malva i especialment als organitzadors de l'acte.
Benito - 11/02/2011
Por cierto, el de la foto número 2, ¿es un concejal nuevo? Me pregunto si no se habrá creado una nueva concejalía o quizá, debido a la avalancha de turistas que se está recibiendo en Alzira gracias a FITUR, el concejal Igualdá haya pedido refuerzos.
Un que llig - 11/02/2011
Un llibre extraordinari, amb un disseny i una maquetació modernista, una excel·lent impressió i amb una temàtica de plena actualitat, amb estudis rigorosos realitzats per verdaders experts, destacades personalitats del món cultural. Un autèntic referent cultural.
La meua mes sincera felicitació a la falla, a l'autor i els seus col·laboradors.
¡Que no te enteras! - 11/02/2011
Don Benito el de la foto 2 es el homenajeado Bernat Clari ¡a ver si te las das menos de enterao que no te enteras!
Miguel Angel Martínez - 11/02/2011
El de la foto 2 soc jo, presentador de l'acte i aclarar que el bon amic Bernat Clari aparèix en les fotos 1, 6, 7 i 8, i de paso dirli a Benito que no soc cap concejal (de moment).
SALVA - 11/02/2011
Felicidades a la Falla La Malva por este tipo de actos que lleva repitiendo desde hace bastantes años. La explicación del libro de la falla muy buena pero la intervención de Bernat Clari extraordinaria. Saludos
Benito - 11/02/2011
Miguel Ángel no te preocupes, si sabes escribir con pocas faltas de ortografía tienes grandes posibilidades de aspirar a una concejalía. El resto ya lo aprenderás sobre la marcha.
Lucas - 11/02/2011
Yo diria que Miguel Ángel trabaja para este periodico, vease el autor de la noticia "El retraso de unas obras en la Plaza del Reyno provoca el malestar de vecinos y comerciantes"
Desi - 12/02/2011
Lucas, en la parte superior de la página existe un apartado que pone noticias, dentro de él, busca articulistas. Te sorprenderás de ver toda la gente que trabaja para El Seis Doble.
Por cierto echo de menos a José Burgos, me gusta mucho como escribe. A cuidarse todos, feliz fin de semana.
Poetadelfoc - 14/02/2011
M´agradaria poder retrobar les imatges que es gravaren de l´acte, crec que les va enregistrar Tele-Ribera. Com a primera distinció important que rep seria un record inesborrable. Gràcies a tots els presents i que siguem apostant per la poesia! Gràcies Falla de la Malva!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal