Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de abril de 2011
Clic en la foto para ampliar

Equip del Benjamí A que representarà al Ciutat d'Alzira FB en el Cotif Promeses
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’equip benjamí del Ciutat d’Alzira FB jugarà un any més el COTIF Promeses

Es disputarà a l’Alcúdia els dies 21, 22 i 23 d’abril


Ahir va tindre lloc a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia la presentació del torneig COTIF Promeses.

L’acte va servir per rebre oficialment els representants de les 18 entitats esportives que participen en la competició: Valencia CF, Mislata UF, Silla CF, Alboraya UD, CF Gandia, Xàtiva FB, SD Sueca, CDA San Marcelino, Levante UD, Crack’s, Torre Levante orriols CF, Ciutat d’Alzira FB, Ràcing d’Algemesí, Selecció Comarcal de la Ribera, CDB Almansa, CD Alcoyano, Unió Benetússer-Favara CF i L’Alcúdia EMFU.

La foto oficial amb els representants dels clubs anomenats, junt a l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez i els representants del COTIF dóna el tret d’eixida a la competició. Enguany se celebra la quinzena edició del Torneig de Cadets, la vint-i-quatrena edició de Benjamins i la vint-i-unena de Prebenjamins. Com a novetat més notable, el COTIF Promeses 2011 incorpora la I edició en la categoria de Querubins.

En l’acte de presentació es van avançar alguns detalls de la Cerimònia Inaugural, que tindrà lloc el dijous 21 d’abril, a les 10.30 del matí, al camp de futbol Els Arcs. De nou, el COTIF ha confiat en el mestre de cerimònies Josep Tomàs, qui s’ha inspirat en la màgia del cinema per a confeccionar un espectacle musical dirigit als joves esportistes.

L’acte d’anit també va tindre com a protagonista a l’autora del cartell anunciador del COTIF Promeses 2011, la jove Sara Oliver Abel, qui va guanyar el concurs organitzat per l’Ajuntament de l’Alcúdia i el COTIF entre tots els alumnes de l’IES Els Évols. Sara va rebre un xec de 200 euros pel seu treball. Les finalistes del concurs també van eixir a l’escenari per arreplegar el seu premi, un xec de 150 € per a la segona classificada, Aitana Mata Rodríguez i un de 100€ a compartir entre les autores del 3r premi, Oreto Vayà i Yaiza Usina.

 

Ja hi ha quatre equips segurs per al COTIF Sub-20

El President del COTIF, Eliseu Gómez va aprofitar també per a avançar una notícia sobre el COTIF Sub-20 d’agost, la presència del Barcelona CF, després de molts anys sense vindre. El Barça competirà amb els equips valencians de Valencia CF, Villareal CF i, molt probablement, el Llevant UD. Dels equips internacionals està ja confirmada la presència del Santos de Brasil i les negociacions amb els altres clubs estan molt avançades, però encara no es poden assegurar.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal