Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de abril de 2011
Clic en la foto para ampliar

El carrer José Antonio veurà de prop la Fórmula 1
Ver imágenes de esta noticia
1

 El PIU promet un circuit de Fórmula 1 a Alzira (entre altres coses)

Hui les nostres propostes van de turisme
Volem que el “Pont dels Gitanos” siga Patrimoni de l’Humanitat


 

Cavallers i cavalleres, hui toca parlar de turisme. No ens pararem en “Fituraes” i en campanyetes sense trellat ni forrellat. Anem a veure, sigam ‘serios’. Les nostres propostes són punteta de ganxet i canelleta fina. I sinó pareu el sac que ací en deixem algunes.

 

Anem a ficar 500.000 bicis més per a tota la població. Com que 499.999 li furtaran els pedals i doblaran els “guardabarros”, anem a demanar que òbriguen més botigues de bicicletes, perquè en les que hi han ara no donarem “abasto”, bo ni “abasto” ni a copes.

Com que hi hauran més bicis que cotxes, és molt fàcil, anem a donar molts llocs de treball, pintarem tots els carrers de roig i els farem carrils bici, i els carrils bici d’ara es tornarem a asfaltar per als pocs vehicles que quedaran.

 

Anem a ficar 10 autobusos turístics descapotables per a que tota la ingent massa que ens visita puguen assaborir el nostre patrimoni cultural. La ruta serà per dins de la Vila, i durem una canya per si hi ha algun fil de la llum baixet pujar-lo perquè això ens faltava!, trencar-lo.

 

Anem a demanar que es declare el “Pont dels Gitanos” Patrimoni de l’Humanitat, perquè pensem que és el millor lloc del món per penjar el llençols anunciant les bodes de cada setmana. Anem a donar-li a la UNESCO més faena que a l’enterrador de Nueva York, els portarem com a cagalló per sèquia.

Ficarem un cartell en el que informarem l’hora aproximada que passa cada autobús municipal per cada parada. Per fer esta proposta no ens hem calfat molt el cap. De veres!

 

Un altre atractiu turístic que tenim en la manega, per a evitar que els turistes agarren acalorades com un xurro i per que no es perda eixe colesterol que tant costa de criar, és la instal·lació d’un escala mecànica més llarga que un dia sense pa, ‘tipo’ Tall Anglés (Corte Inglés en  ‘castenallo’) des del carrer Trafalgar, passant per la Portella de Severino, el Pla de Corbera fins arribar a la Creu del Cardenal. Açò li agrada molt als japonesos. Perquè, no ho oblideu, anem ha tindre per Alzira més japonesos que ‘archilages’ en Tulell. AIXÒ HO PAGUES TU!

 

Hem parlat amb Bernardito Eclestonne, com vegeu no ens parem en ‘subalternos’, ni en huits, nous i cartes que no lliguen, hem anat directes al que talla l’abadejo en açò de la Fórmula 1. No vegeu la cara de poma que li s’ha ficat a Eclestonne quan s’ha enterat que Sant Bernat és el nostre patró. Fins al punt que ens ha promés que Alzira contarà amb un Gran Premi de Fórmula 1 quan nosaltres dominen el ‘guisao’. I clar, farà falta un circuit. El PIU ja ho tenia pensat i el circuit està previst, cavallers i cavalleres. El recorregut serà urbà, com a Mónaco o València, però amb un parell de collons. L'eixida serà des de la Plaça Major, i seguirà el següent trajecte: Pintor Parra, Palanca i Roca, Pastora, Purísima, Plaça de San Joan, Piletes, Progreso, Sant Francesc, Rey Don Jaime, tornem a Piletes i cap a Reis Catòlics per José Antonio (Hort des frares) fins a la Plaça Major. Té un parell de collons o no este circuit? I... no ho oblides mai: AIXÒ HO PAGUES TU!

 
 

Qui no ens crega que seguisca donant-li ‘carrucha’ als polítics ‘serios’

 

AIXÒ HO PAGUES TU!
 
 

Si fiques el dàtil en el botonet podràs veure totes les nostres propostes

Bot%C3%B3n%203
.-000088
 
 
 
 .-000088

 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SeccionesRaconet Satíric Valencià

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Mascarell - 15/04/2011
El video está de poquitisima madre, como se dice por acá cuando se alaba algo. Así se inaguran las cosas por todos los políticos en todos los lugares
valencià - 15/04/2011
On està el carrer José Antonio? No el conec a Alzira. Gràcies de bestreta per la resposta.
Benito - 15/04/2011
¿Turismo? ¿Hay turismo en Alzira? ¿Hay alguien encargado de eso? A mí me sonaba que había una concejalía pero vistos los resultados que en esta parcela tiene Alzira igualdá que esté que no; es totalmente prescindible, es una concejalía florero.

"No ens pararem en “Fituraes” i en campanyetes sense trellat ni forrellat".
Os lo agradezco. Al menos evitaréis hacer el ridículo y, por el mismo precio, no sonrojaréis a los alzireños con campañas irrisorias.
formula 44 - 15/04/2011
Si home, el circuit per eixos carrers i les entraes on les vendreu en casa del Randero. A tot açó el carrer de Palanca i Roca te un pilonet, supose que el llevareu i després el tornareu a ficar.
Alzira10 - 15/04/2011
El actual carrer Hort dels flares, en la epoca no democratica s'anomenava Jose A. Primo........
patillet - 15/04/2011
I per al gran premi de Formula 1, ficarem cadiretes com en la processó del Divendres Sant, a que sí?
mikelet - 15/04/2011
jajajajajajaja el pont dels gitanos patrimoni historic xD
bernardo - 17/04/2011
Als del PIU, que encara que el seu nom en valencia es l'organ que els homens gasten per a pisar, crec que ells el gastaran per altraa cosa, espere que en be per a la ciutadania, perque no m'agrada gens que anomene PONT DELS GITANOS, ni crec que als GITANOS es fatja masa graçia, tampoc als que viuen a exia barriada, mes coneguda tambe com a PONT DE XATIVA o BARRIA DE SANT JUDES, si de veres voleu representar a algu tendrieu que ser mes elegants, o al menys aparentar-ho. En politica a part d'idees hi ha que guardar les formes, espere que ho tingau amb compte, i vos desitje molta sort al vostre projecte.
Mc Quique - 18/04/2011
Es muy posible que a la gente de la barriada no les guste el nombre de "Ponts dels gitanos" y valdría la pena analizar el porqué no les gusta dicho nombre, pero no creo que ningún gitano se sienta ofendido por que el nombre de un puente sea el de su etnia, eso es como lo de hace un tiempo que también se comentó por aquí, lo de los prejuicios de llamar "moros" a los moros.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal