Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de mayo de 2011
Clic en la foto para ampliar

Un moment de la reunió amb els sindicats
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira presenta unes mesures per a la creació de treball

Iván Martínez: “Amb les dificultats que estan patint moltes famílies, són més necessàries que mai, també per a la creació de treball de qualitat”


EU-Alzira ha presentat, en la seu de Comissions Obreres, als sindicats CCOO i UGT les seues propostes per a ocupació, les seues mesures econòmiques i també els principals eixos de la seua política social, que són les prioritats per a la formació d’esquerres en la situació de crisi actual que estem patint totes i tots.

De la mateixa manera, EU-Alzira coincideix amb els representants de les treballadores i treballadors en què hui per hui l’atur, que afecta a més de 4.800 persones sols a Alzira, la precarietat laboral i la gran incertesa en el treball són els principals problemes que angoixen a la majoria de la ciutadania. I això són el centre de les preocupacions d’EU des de les institucions.

Al respecte, EU-Alzira ha plantejat la necessitat d’un gran esforç per part de l’Ajuntament en la creació de borses de treball temporals, com s’ha fet en altres situacions de crisi i en altres ciutats, i l’aplicació de vertaders plans d’ocupació adreçats als sectors més vulnerables: aturats de llarga duració, joves, dones i persones sense cap recursos, com també ho són molts immigrants. I això pensem ha d’incloure la renegociació amb les empreses que s’han vist beneficiades de les privatitzacions dels serveis públics (neteja, tractament del fem, manteniment de parcs i jardins, etc.).

D’una altra banda, des del col·lectiu d’EU-Alzira reclamem la constitució d’un consell econòmic i social més ampli i participatiu, per tal de coordinar i posar en marxa noves mesures que suposen un impuls a les activitats econòmiques de la nostra ciutat. Així, des de la nostra formació creiem indispensables el foment de l’economia social, de la constitució de cooperatives de treballadors, que han resistit bastant bé la situació de recessió econòmica. I també dels incentius cap als sectors d’economia sostenible i l’impuls al comerç local front al model de grans superfícies comercials que s’ha sostingut fins ara.

Per a Iván Martínez, candidat a l’alcaldia d’Alzira per EU: “Assumim plenament les mesures que proposen els sindicats per millorar els serveis públics: d’escoles infantils, de més places de residències d’ancians públiques o l’aplicació de la llei de Dependència. I és que els serveis socials han patit una etapa d’enorme deixadesa i abandó per part dels governs del PP a Alzira i al País Valencià, i, ara, amb les dificultats que estan patint moltes famílies, són més necessaris que mai, també per a la creació de treball de qualitat”.

Esquerra Unida del País Valencià - Alzira


 
 .-000074
 .-000076
 .-000090
 

 

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Xd - 04/05/2011
y quines son les propostes?? sols e llegit crear cooperatives...

dir molt i a la volta no estar diguent res es un art que sols els politics manejen

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal