Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 10 de mayo de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Coalició Compromís per Alzira ha presentat este matí el seu programa electoral

Amb el lema “El cercle de la teua vida”


La Coalició Compromís per Alzira, formada pel Bloc, la República, Esquerra i Verds, ha presentat este mateix matí, en les Escoletes Infantils de Tulell, el seu programa electoral baix el títol “El cercle de la teua vida”. Un lema que vol reivindicar la ciutat d'Alzira com un lloc on els ciutadans es desenrotllen plenament sense necessitat de desplaçar-se a altres llocs per les carències generalitzades que té la localitat.

Carles Aranda, candidat a l'alcaldia, ha manifestat que no es conformen amb ser oposició i volen transmetre un missatge de força, “Alzira necessita un nou govern municipal, un revulsiu i aire fresc”.

Paco Gimeno, número 4 en la candidatura, és l'encarregat de les àrees d'economia i ocupació. Gimeno ha fet insistència en un programa que s'ajuste a la realitat, i entre les seues propostes destaquen la realització d'un estudi de mercat, la creació d'un parc tecnològic en el polígon El Pla, fomentar la creació de treball, residències a càrrec de la Conselleria i escoles infantils per a xiquets de 0 a 3 anys. Així mateix, ha ressaltat que “el model de desenrotllament està caduc i hem de coordinar-nos amb altres pobles de la comarca per a aconseguir un desenrotllament beneficiós per a tots que aconseguisca crear ocupació”.

Diego Gómez, que integra la llista com a independent, ha assenyalat que és important posar fi als macroprojectes que només donen imatge, però que “no són efectius i buiden les arques de l'Ajuntament”. Ha ressaltat especialment la importància que té la joventut i la urgent necessitat de l'escolarització de xiquets de 0 a 3 anys. En la mateixa línia, va reivindicar “una escola pública i en valencià per a incorporar el plurilingüisme. No podem estar donant diners a empreses privades com, per exemple, la Universitat Catòlica”.

Pep Carreres, representant d'Esquerra, encarregat de l'àrea d'urbanisme, ha incidit en la necessitat d’un urbanisme sostenible amb aportació pública; així com en la construcció d'artèries verdes per a vianants i ciclistes que “potenciaran les relacions i la comunicació personal entre la gent de la nostra ciutat”.

Finalment, Adelaida Pau, candidata número 2 de la coalició, encarregada de l'àrea d'esports, servicis socials i festes, ha ressaltat la importància de la llei de dependència, així com “la instauració d'un assessor jurídic perquè ajude a la gent que ho necessite en este tema”. Pau creu necessària la construcció de residències públiques on “a més de crear llocs de treball faria possible que els nostres majors estigueren ben atesos”. En quant a l'àrea esportiva, ha destacat la necessitat de “la construcció d'un gimnàs públic en la Ciutat Esportiva Jorge Martínez ‘Aspar' i un circuit de cros ben senyalitzat i preparat amb vestuaris”.

Bernardo Pueblo

 
 

Declaracions de Carles Aranda

 

 



                          
 .-000036                                                                                                                                  .-000021

                          
 .-000014                                                                                                                                  .-000079

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasBernardo Pueblo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 10/05/2011
M'agrada el lloc triat per la coalició per presentar el seu programa, a peu d'obra, lluny dels despatxos i apostant per l'ensenyament públic i làic -passeu-me la redundància- en una ciutat com la nostra que s'ha evidenciat per posar-li-les en safata als centre d'educació privats i alhora buc insignia del PP en allò de la gestió privada de la sanitat púbilca. I més encara posant en primer lloc un segment tan desatés com el de 0 a 3 anys.
Si alguna cosa no em desplau és què algú amb l'experiència de gestió municipal com la de Pep no aparega més amunt en la llista. Supose que són qüestions del pacte.

Us desitge un excel.lent resultat.
Anónimo compañero - 10/05/2011
Francamente, de las personas de la foto, solo Pep tiene la dignidad suficiente para estar ahí delante defendiendo lo que otros olvidaron defender y que solo defienden ahora que viene lo que viene. Es una lástima que Pep, no solo no esté más arriba, sino que se haya mezclado en un proyecto cuya única finalidad es salvar el concejal del Bloc.
Pere Peres - 10/05/2011
Obviament en el meu comentari anterior se me n'ha passat un "no" de més. No sòls no em desplau la presència de Pep sinó que pense que ja ens vindria bé de tindre un homenot de trellat com ell al capdavant del negociat d'urbanisme.
derronyador - 11/05/2011
Compromís per Alzira: Bloc, la Republica, Esquerra, Verds i Independents. Sou un exemple a seguir, espere que les urnes vos donen prou suport per a aconseguir en 4 anys fer un front popular de centre esquerres i el govern del nostre ajuntament.
xD - 11/05/2011
derronyador, no val la pena que els animes, no van a traure res,,,y quant no traguen res la coalicio es trencara...

ademes estic molt d'acord amb els dos comentaris de dalt... per la meva part ja li varem dir a pep que s'en eixira de ahi, no val la pena tacarse per a salvar a arandita...pero no soc ningu per a dirli que deu de fer...

anonimo compañero, totalmente deacuerdo contigo, yo y toda la gente que conoce a pep...por nuestra parte el sabe que nos cae bien como a persona, pero que no podemos tragarnos la coalicion...y la lastima es que el la defiende... y discutimos... pero bueno el sabe que no es nada personal solo politico...pero esque arandita y compani me es demasiado para el body
d´Alzira i plores - 12/05/2011
Compromís per Alzira, pot trencar el bipartidisme i ser una alternativa de govern. Pep Carreres, Paco Gimeno, Carles Aranda i Diego Gomez són la cara visible de què un pacte de gent progresista i d'esquerres és possible. Segons els acords pactats, Compromís per Alzira te un principi i un fi, ser una veritable alternativa. Si els votants els donen el seu suport d'ací a quatre anys l'alcaldia és d'ells.
HayacK - 12/05/2011
El problema que le veo yo... el único problemilla sin importancia es que el pacto se hace para salvar el concejal del Bloc. Una lástima que Pep, tan buena persona y "bon tio" que es, con todo lo que curra les tenga que sacar la chepa al Bloc y los casi extintos "la república". Pep vale mucho más que un número 5 en la lista.
Cuando el Bloc tenga su concejal le dejará tirado. Yo le doy 5 meses a la coalición. ¿Alguien se apunta a hacer una porra?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal