Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 6 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Notícies de la Ribera
Els regidors de Més Algemesí, per coherència i austeritat, no assistiran al dinar institucional del 8 de setembre

“Considerem que tant l’orientació del dinar com la despesa que comporta és una qüestió que caldria replantejar-se a nivell institucional”


 

Des de fa moltes legislatures, i amb la intenció de donar a conèixer a tots el tresor que guardem els d’Algemesí amb tanta estima i fe i promocionar així les festes de la Mare de Déu de la Salut l’Ajuntament d’Algemesí celebra un gran dinar el dia 8 de setembre al qual estan convidats a més de tots els regidors -i el seua o la seua parella-, alguns funcionaris de nivell superior, tots els diputats autonòmics, provincials, els alcaldes de la comarca, així com 10 o 12 representants per balls, clero local, festers, patronat de la festa.

El ben cert és que ara tenim un dinar de 300 persones el dia de la Mare de Deu que han de pagar els contribuents d’Algemesí amb un cost estimat per a l’Ajuntament de més 9.000 euros. Segons fonts municipals en l’actualitat el cost d’aquest dinar està per baix del que costava en anteriors corporacions. Tot i això, Més Algemesí, considera que tant l’orientació del dinar com la despesa que comporta és una qüestió que caldria replantejar-se a nivell institucional, tal i com ja manifestàrem en els seu moment a la màxima autoritat municipal.

Cal deixar ben clar que des de Més Algemesí no ens oposem a que es faça aquest dinar institucional sempre que esdevinga un acte limitat als compromisos municipals i amb les autoritats i/o personalitats que estricta i protocol·làriament calen per la promoció de la nostra festa, personalitats que necessàriament no han de ser sols polítics. No serem nosaltres els que direm la quantitat de comensals que hi podran anar, però cal aplicar el sentit comú en tot moment. Un dinar amb 300 comensals –que són els que s’esperen- és, al nostre parer, innecessari i inconvenient, no sols en temps de crisi, sinó en qualsevol situació. El fet que, com indicàvem, en l’actualitat s’haja reduït tant el nombre d’assistents com el preu del cobert, no implica que las despesa de 9.000 euros que costa als contribuents aquest dinar estiga justificada.

És per això que, des de Més Algemesí, demanem la reconsideració d’aquest dinar, tant en la seua forma com en la seua finalitat. Proposem que s’aplique el criteri d’austeritat i bona gestió de la mateixa manera que s’intenta aplicar en tantes altres partides, i per això defensem que a partir de l’any vinent es reduïsca el nombre de comensals a una representació parcial i raonable de la Corporació encapçalada per l’alcalde, i als convidats institucionals, establint–se el límit de 1.200 o 1.500 euros com a despesa màxima. D’aquesta manera podrem dedicar 7.500 euros a millorar i promocionar la festa o a altres necessitats socials.

Aquesta qüestió fou debatuda, a proposta de la Coordinadora de Més Algemesí, en la passada Assemblea Participativa del dia 26 de juliol. L’Assemblea acordà per unanimitat que mentre el plantejament del dinar no es revise, els membres electes de Més Algemesí, com a prova de coherència i austeritat, no assistiran al dinar institucional del 8 de setembre. Tampoc ho faran els seus convidats institucionals. En cas que algun any per raons protocol·làries la seua assistència fos ineludible, els regidors de Més Algemesí pagarien el seu cobert.

Josep Bermúdez

Portaveu del grup municipal Més Algemesí

 

 



 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

La Ribera - Comarca - Pueblos y pedaníasAlgemesí

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal