Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Notícies de la Ribera
Més Algemesí assegura que ahir “no organitzarem cap contraprocessó

“Si cap algemesinenc o algemesinenca es sentí molest, els demane disculpes per una errada que no hagués tingut que produir-se”


 

Estimats responsables de la premsa comarcal. M'han cridat per preguntar-me sobre un comunicat que ha emés l'Ajuntament d'Algemesí  (encara que pense que més bé és o deuria ser del Partit Popular). Més Algemesí simplement vol puntualitzar que en el dia d'ahir, arribàrem amb uns minuts de retard a la porta de la Capella, en concret quan la Muixeranga d'Algemesí estava preparant-se per a ballar el ball de la muixeranga, i abans que iniciaren el ball, passant el més discretament possible pel costat dels balladors. Si en eixe moment molestàrem algú, presente les meues disculpes.

Nosaltres, òbviament no organitzarem cap “contraprocessó” ni obstaculitzarem el funcionament d'ella perquè estava, com he dit, en els seus inicis. Els regidors de Més Algemesí i els convidats eixirem a continuació de les autoritats principals de l'Ajuntament, però donat que els nostres convidats s'aturaren tant a la porta de l'Ajuntament com durant el recorregut a saludar a persones d'Algemesí i d'altres poblacions que coneixien, anàrem acumulant minuts de retard, i que són el retard del qual us parle. Aquest error és únicament imputable a mi mateix, Josep Bermúdez, per no haver sabut calcular el temps necessari per fer el recorregut en no haver tingut en compte que els nostres convidats podien conéixer a tanta gent. No cal dir que tal error es fruït de la meua inexperiència com a regidor en aquest acte. Sincerament no esperava que el diputat Enric Morera conegués a tanta gent -recorde que com a mínim s'aturà amb 6 o 7 persones-. Presente les meues disculpes pel retard, torne a insistir que únicament imputable a mi, i vull deixar ben clar que en cap moment fèrem cap “contraprocessó”,  ni ens vàrem detenir a contemplar el ball. Expresse la meua voluntat i propòsit de que l'any vinent no torne a passar. Si cap algemesinenc o algemesinenca es sentí molest, els demane disculpes per una errada que no hagués tingut que produir-se i que no es tornarà a succeir.

Josep Bermúdez
Més Algemesí

 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

La Ribera - Comarca - Pueblos y pedaníasAlgemesí

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal