Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 12 de noviembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Falla Plaça Malva convoca el XIX Concurs de Targetes de NADAL 2011

Les targetes hauran de presentar-se fins el 25 de novembre de 2011, en la Casa de la Cultura d’Alzira


 

Bases: podran participar tots els alumnes d’Educació Primària i Especial d’Alzira.

Tema: els treballs hauran d’atenir-se a la temàtica d’aquest concurs. El Nadal.

Tècnica i mida: les targetes hauran de ser originals, tindran la mida d’un foli i la tècnica serà lliure. El jurat tindrà en compte la creativitat, la qualitat plàstica i l’exprevissitat com a targeta de Nadal.

Cal fer el dibuix al dors d’este foli. Es presentarà una obra per autor o autora i s’hauran d’emplenar les dades que figuren al final de les bases: nom complet, adreça, telèfon, curs i col·legi al qual pertany. L’autor que no presente aquestes dades quedarà desqualificat.

 

Dates i lloc de presentació: les targetes hauran de presentar-se fins el 25 de novembre de 2011, en la Casa de la Cultura d’Alzira (Centre d’Informació Juvenil), c/ Escoles Pies 4, en horari d’11 a 14 hores i de 18 a 20:30 hores, de dilluns a divendres. Els col·legis faran una selecció de 10 targetes per cada categoria per tal de fer factible l’exposició.

 

Premis: hi haurà 4 primers premis i 4 segons. Es convoquen les categories següents:

1ª.- Per a l’alumnat de 6é i 5é d’Educació Primària.

2ª.- Per a l’alumnat de 4t i 3r d’Educació Primària.

3ª.- Per a l’alumnat de 2n i 1r d’Educació Primària.

4ª.- Per a l’alumnat d’Educació Especial.

 

Jurat: estarà format per, la regidora d’Educació, el professorat de l’Aula Municipal d’Arts Plàstiques, la directora de la Casa de la Cultura i una persona en representació de l’Associació Cultural Falla Plaça Malva.

 

Exposició: es farà a la Casa de la Cultura, del 5 al 22 de desembre de 2011.

 

El veredicte del jurat i lliurament dels premis: es farà en acte públic, que tindrà lloc el dia 14 de desembre de 2010, a partir de les 19:30 hores, a la Casa de la Cultura.

Les obres no premiades podran ser arreplegades a partir del dia 16 de gener de 2012 en el Departament d’Educació, carrer Rambla, s/n, 2n. Les obres no arreplegades en el termini d’un mes, se destruiran.

Les targetes premiades passaran a ser propietat de la comissió organitzadora i s’utilitzaran per a felicitacions de Nadal del Departament d’Educació, del Centre d’Informació Juvenil o de qualsevol altre departament de l’Ajuntament d’Alzira que ho demanem o per l’Associació Cultural Falla Plaça Malva. Així mateix, es podran utilitzar per a qualsevol altra activitat, si es considera oportú.

La participació en este concurs pressuposa l’acceptació de les presents bases. Qualsevol discrepància o interpretació d’estes serà resolta pel jurat i la seua resolució serà inapel·lable.

Organitzal’Associació Cultural Falla Plaça de la Malva.Patrocinal’Ajuntament d’Alzira, regidoria d’Educació.

Falla Plaça Malva

 

 

 

 


 

                           
.-000048                                                                                              .-000068
                          
 .-000074                                                                                                                         .-000076
                           
 .-000090                                                                                              .-000111

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 12/11/2011
¿Y por qué no dicen los premios? Lo mínimo que podrían hacer es que quien se presente a un concurso que sepa a que opta... Aunque estando patrocinado por el Ayuntamiento ya me imagino cuando se den los premios: Per als primers premis 4 tickets per a pegar voltes a la noria i per als segons un paquet de borles i una poma de caramelo. Jejejejeje.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal