Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de junio de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 Compromís per Alzira pregunta a Bastidas sobre la rotonda del monestir d’Aigües Vives i el PAI de Bancaixa

Diego Gómez: “Des de fa diversos anys està prevista la construcció d'una rotonda necessària en la Carretera CV-50, a càrrec d'unes quantes empreses privades, sense que s'execute la mateixa”


 

t#empesta20130410
.-000196

A principis de 2004 es va presentar un PAI per l'empresa Actura, filial de Bancaixa, per a urbanitzar el sector urbà ubicat junt al monestir d’Aigües Vives en la Barraca que comprenia la construcció de més de 500 habitatges.

En el dit projecte, estava contemplada la construcció d'una rotonda en la carretera CV-50 per a donar llum verda a aquesta ampliació de la zona residencial que s'ha vist incrementada amb l'obertura del Camp de golf La Galiana i l'escola privada British School.

A pesar d'aquesta previsió, passen els mesos i la falta d'activitat de les obres del PAI és total, amb un estat d'abandó de les zones verdes. I a més, sense conèixer la situació real de les mateixes en quant al subministrament de llum, aigua i tractament d'aigües fecals del sector.

A pesar del conveni urbanístic existent i la falta de compliment, no ens consta que l'Ajuntament d'Alzira haja adoptat mesures efectives per a garantir que s'acaben les obres del sector, ni tampoc els terminis per a executar la rotonda d'accés a la dita zona, per la qual cosa emplacem a l'Alcaldessa i al responsable d'urbanisme perquè informen per escrit de quina és la situació actualment atès que, a més, existia un judici contenciós administratiu en tramitació per la negativa a costejar l'esmentada rotonda que, segons Bastidas, havien de pagar les tres empreses interessades.

Una vegada més, l'alcaldessa d'Alzira i el seu equip de govern demostren una falta total d'eficàcia en la gestió de les zones d'ampliació urbana, com ocorre amb el polígon de la Carretera Albalat, Respirall, Vilella, i Hort de Galvañón entre altres segons anirem informant puntualment.

Diego Gómez

Portaveu G.M. Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

 

 

 



                           
.-000048                                                                                              .-000157
                          
 .-000190                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000191                                                                                             .-000183

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Sta. Pepis - 19/06/2013
Però quants PAIS va aprovar Bastidas? O millor: quina part del terme va deixar lliure??? PAIS com esclatasangs. Així ha anat...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal