Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 24 de junio de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El Ciutat d'Alzira va premiar els jugadors destacats de la temporada

Va ser el primer acte oficial per al nou president de l’equip, Santi Garés


 

.-000199
 .-000212

L'escola de futbol Ciutat d'Alzira FB va entregar ahir els trofeus i medalles als jugadors més destacats de la temporada 2012-13 que contà amb la presència dels regidors, Eliseo Candela, Faustino Andújar i Diego Gómez, a més del president de la UD Alzira, Javier Pérez.

Este acte es l'últim amb Xavier Espanya en la presidència del Ciutat d'Alzira on ha estat deu anys en la directiva i els dos últims al capdavant del club.

Espanya va fer tot un recordatori de l'antic club Alquerieta CF, al que la directiva salient va reconvertir en Ciutat d'Alzira FB.

Ha destacat el logro de les instal·lacions ubicades a la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar, la contractació de Pepe Casado com a director esportiu i el TORCAF, "uns dels tornejos més reconeguts de la comarca i de la província".  Va elogiar la important figura de Casado per al futbol local i comarcal, recordant que havia ha dirigit les escoles de la UD Alzira, del Polinyà CF i del mateix Ciutat d'Alzira i afirmà que l'Alzira esportiva "està en deute amb Casado, que recentment va rebre el Premi Important de la Federació Territorial Valenciana de Futbol".

El fins ara president també ha ressaltat l'acord de fidelitat amb la UD Alzira i les "excel·lents" relacions amb el club veí des que Javier Pérez ocupa la presidència.

Xavier Espanya s'acomiadà manifestant que el futur del Ciutat d'Alzira "està assegurat en mans de la nova directiva que conta amb joves preparats i amb ambició". 

El nou president, Santi Garés, va revelar que la seua directiva està formada per un total de 17 membres i que en breu donarà a conèixer el seu projecte per a les pròximes temporades.  

Per la seua part Casado va fer un repas a la trajectòria dels diferents equips durant la temporada que ara culmina.

Mentre el regidor Eliseo Candela que va substituir en l'acte al titular d'Esports, Manolo Nebot, elogià el treball de la directiva salient i desitjà "el millor" per a la nova junta que encapçala Santi Garés.

Gabinet Premsa

Ciutat d'Alzira FB

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 



                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188
                          
 .-000206                                                                                                                                 .-000079

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal