Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de septiembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Compromís per Alzira denuncia la no instal•lació de bancades en la Plaça Regne

Bastidas segueix sense instal•lar o reposar els bancs de seients en una de les places mes importants de la ciutat


 

 .-000216
 .-000218

L’any 2010 es va dur a terme la renovació del paviment de la Plaça del Regne. En les obres es retiraren els bancs del seu interior. Després de tres anys, Bastidas segueix sense instal·lar o reposar els bancs de seients en una de les places mes importants de la ciutat.

És incomprensible que després de tant de temps continue aquesta situació que ara serà més visible al traslladar enguany la Fira Comercial a esta plaça.

Si bé l’Alcaldessa i la regidora Lola Ortega al·legaren en el seu dia que no hi hi havia pressupost economic per a la substitució o renovació de tots els bancs ara, desprès de tres anys, no tenen cap justificaciò. És una prova més del desistiment de les funcions i una falta d'atenció als veïns tal com ocorre amb la terminal d'autobusos de la ciutat -falta de seients suficients, serveis públics i llocs d’ombra i protecció.

Esperem que no hagem d’esperar altres tres anys perquè el PP millore la plaça del Regne amb la reposició dels bancs que allí existien des de la seua creació i, de la mateixa manera, millore les instal·lacions de la terminal d'autobusos per als ciutadans que esperen de forma pacient per a desplaçar-se per la nostra ciutat i comarca.

Adelaida Pau
Regidora Compromís per Alzira
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 27/09/2013
La Plaça del Regne, tot i trobar-se ubicada en un dels punts amb major densitat de població de la ciutat, sempre ha estat un lloc infrautilitzat per la ciutadania des del mateix moment de la seva construcció. Cap ni una de les succesives corporacions municipals ha estat capaç de posar en valor aquest indret situat a la confluència de dues de les més populoses avingudes d'Alzira. La Plaça sempre ha estat un punt de pas, una rotonda, un lloc on dur a cagar el gos --qui en tinga-- (pareu conter en l'abundància d'excrements que hi apareixen a l'escossell de foto 1) una solana empedrada desproveïda d'un mal banc on seure-hi a escoltar el dring de l'aigua de la seva font. Una mostra més de la poca traça, i la mala gana, que posen els nostres muníceps --passeu-me el "palabro"-- per oferir un servei de qualitat als ciutadans.
Ens cal recuperar els nostres carrers i les nostres places com un punt de convivència. Exigir la reposició del mobiliari urbà n'és un pas.
Sort en tenim de Compromís.

jordi - 30/09/2013
ja fa temps que se llevaren i vas a jugar en els xiques i se tiren de menos,perque en la plaça si que ni habien
IBI - 01/10/2013
¿Dónde están, al menos los bancos que había? Al menos, aquellos, que nos los devuelban y si es poosible, alguno más. Es verdad que es hermosa la plaza pero de qué poco nos sirve si ni podemos reposar sentados a la sombra de sus árboles ( y quiera Dios que no les dé por cortárnoslos).

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal