Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 13 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez - Foto d'arxiu: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira lamenta que no s’haja dotat d’un projecte socicultural al nou edifici de les Basses

Malgrat el temps que ha costat finalitzar l’edifici de les Basses pels impagaments i incompliments de la Generalitat



.-000357

EU-Alzira lamenta que, malgrat el temps que ha costat finalitzar l’edifici de les Basses pels impagaments i incompliments de la Generalitat, no s’haja dotat d’un projecte sociocultural per actuar en el barri.

EU-Alzira troba a faltar un projecte que contemple una pla i mitjans i recursos suficients per a realitzar intervencions al barri, i no només cedir espais a entitats socials de la nostra ciutat.

Segons Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “en efecte, no s’aprofitarà tant com s’hauria de fer aquestes instal·lacions i aquest centre que tant ha costat. No s’ha dotat d’una plaça de tècnic sociocultural o d’intervenció social per a realitzar actuacions al barri. Tampoc s’ha contemplat descentralitzar serveis municipals: aules d’estudi o d’hemeroteca, un espai jove llargament reivindicat... ni tan sols un conserge per a mantindre l’edifici”.

Cal recordar, a més a més, que ha sigut l’Ajuntament qui ha hagut d’eixir al rescat del Consell de la Generalitat per acabar de construir un edifici, com tants altres del Pla Camps, que ha estat dos legislatures parat.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

             
 .-000288                                                             .-000151
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jo pregunte - 13/03/2015
Se que no té res a vorer la pregunta que vaig a fer respecte al artícul pero no trobe un atre puesto ahon ferla directament a un membre de EU. Donat que EU no se ha tallat mai en propossar manifestos que s'en ixen de l'ambit local: Com poden explicar que al parlament europeu, el seu grup hatja votat en contra de una reprobació al régim veneçolá? Pense que un demócrata total es té que possar enfront de les dictadures (encara que ho siguen de 'tapadillo'). Disculpen esta intromissió pero m'agradaría saber si compatixen amb IU esta postura o com la poden explicar. Gracies

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal