Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La creació de microcrèdits i l'eliminació de les taxes del tractament del fem entre les mesures dels socialistes alzirenys en el capítol econòmic

Aguilar: "No anem a incrementar els impostos al llarg de tota la legislatura"


 

.-000353

Els socialistes tenim preparat un nou model de ciutat en economia, ocupació i formació, i per a fer-ho possible ens comprometem a gestionar de manera eficaç i responsable els recursos econòmics amb els que compta la Corporació després de la deficient gestió que ha fet el Partit Popular en estos últims anys.

Isabel Aguilar, candidata socialista a l'alcaldia d'Alzira s'ha compromés a "Crear una partida pressupostària de 300.000 euros, dos anys consecutius, per a la generació de microcrèdits de fins a 10.000 euros, reintegrables en 3 anys sense interessos, per a finançar primeres despeses de nous projectes empresarials, autoocupació i creixement de pymes, prioritzant autònoms i a joves que creen una empresa".

Els socialistes sabem que els diners públics i la gestió dels serveis municipals serveixen per a millorar les condicions de vida de la nostra ciutat, per això Isabel Aguilar ha realitzat una sèrie de propostes, tals com:

No incrementar els impostos en els quatre anys de legislatura.

Eliminar el pagament de la taxa del tractament del fem, ja que estem pagant-ho dos vegades, una en el rebut de la contribució i una altra al Consorci Ribera - Valldigna.

Eliminar la taxa de fem industrial per estar inclosa en l’IBI.

Un altre dels problemes que la ciutadania ens ha traslladat és "la incidència que els problemes d'ocupació i atur tenen en la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes, els socialistes considerem necessari la posada en marxa d'un Pla Local d'Acció per a l'Ocupació", ha matisat Aguilar.

El Pla Local d'Acció hi haurà de contemplar, entre altres, els següents aspectes:

Desenvolupar un servei d'orientació personalitzada que col·labore amb els alzirenys en la recerca d'inserció laboral: ajuda per a redactar un currículum, com afrontar una entrevista, informació sobre borses de treball, etc. Centrar esta orientació en sectors que puguen experimentar un major augment de la desocupació o que tinguen una gran estacionalitat i precarietat.

Promourem serveis d'intermediació entre les empreses locals i la població aturada, de manera que les persones que busquen feina puguen incloure el seu currículum a la borsa d'ocupació i les empreses puguen remetre les seues ofertes, fent l'Ajuntament tot el possible per mitjançar.

Facilitar la creació i instal·lació d'empreses innovadores, capaces de generar ocupació de qualitat, així com suport als emprenedors que generen autoocupació. Per això, la intervenció de l'Ajuntament se centrarà en ajudes de tipus fiscal amb bonificació de tributs i taxes municipals.

Posarem en marxa d'un Pla d'Ocupació per a Joves que engloben als diferents grups dins de les persones joves desocupades, en funció de la seva edat i el nivell de qualificació.

Cal impulsar el comerç local i tradicional amb noves actuacions urbanístiques a les zones comercials, millorant els accessos i aparcaments.

Promocionar el sòl industrial del Polígon el PLA, reservant una àrea per a un viver d'empreses per a emprenedors

Facilitar l'obtenció de crèdits i microcrèdits amb les entitats bancàries per a l'obtenció de llocs de treball.

Incentivar el coneixement socilaboral agrari com a objectiu de treball en la recuperació de valors i coneixements patrimonials agrícoles.

Rehabilitar edificis públics i patrimonials a través d'Escoles Taller com a fórmula dual de formació i ocupació per a joves.

 "Amb totes estes propostes estic convençuda que aconseguirem que els Plans Local d'Acció per a l'Ocupació donen els seus fruits i siguen profitosos", ha remarcat la candidata socialista, Isabel Aguilar.

PSPV-PSOE Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bon ús. - 12/05/2015
Estaria bé que s' ensenyàreu a escriure valencià d'una p*** vegada, sabeu? "Al llarg de ...." per favor!
valencià - 13/05/2015
Bon ús, supose que el teu vot serà per a Compromís, així que podríes escoltar al teu candidat que no sap ni pronunciar les "ò" obertes. Un poc vergonyós. La "o" de poble es oberta, informe al candidat de compromís que pense que no ho sap. Defensen el valencià i no saben...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal