Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.876 Fotografías: 108.863 Comentarios de usuarios: 125.581
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ferran Gadea, ‘Tonet’ en L'Alqueria Blanca, recolza a Isabel Aguilar en la visita de demà al mercat dels dimecres d'Alzira

Ferran és un dels candidats socialistes a les eleccions autonòmiques



.-000353
Isabel Aguilar, candidata socialista a l'alcaldia d'Alzira, valora molt positivament els primers dies de campanya. "Han sigut molt intens ens hem acostat als veïns, en diverses zones de la ciutat, per apropar-los a les nostres propostes, amb les que pretenem canviar el model de ciutat als que ens han portat els dotze anys de govern del Partit Popular", ha declarat Aguilar.

A les eixides al carrer hi ha que afegir les reunions amb col·lectius locals, empresaris i associacions. A més per a demà dimecres la visita al tradicional mercat dels dimecres comptarà amb un dels personatges més populars de la xicoteta pantalla, Ferran Gadea, més conegut com a Tonet en L'Alqueria Blanca. Ferran és un dels candidats socialistes a les eleccions autonòmiques per tal d'aconseguir tornar a governar la Generalitat, després de vint anys en mans del PP.

Com a socialista, Tonet estarà recolzant a Isabel Aguilar en la visita al mercat, "estic convençuda que serà tot un èxit que un dels personatges més volguts de l'Alqueria Blanca, com ho és Tonet, aprope als alzirenys les propostes del meu programa electoral per tal de canviar el present, per a millorar el futur".

Les ganes de canvi, de virar cap un altre costat són més que evidents, "al menys eixa és la percepció que estem tenint els socialistes en les eixides que hem fet fins ara", ha matisat Aguilar.

Encara queden molts dies de campanya electoral y els socialistes els van a aprofitar per a fer aplegar a tots els alzirenys les propostes per al canvi, per mig de les eixides a les distentes zones de la ciutat, a través de les xarxes socials i en unes dies visitant l'oficina de la candidata, ubicada al Carrer Pere Crespí d'Alzira.

PSPV-PSOE Alzira


El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

luis - 13/05/2015
depaso lo lleve x la calle Ssn Jaime asi le vendra recuerdos de cuando estaba en la L'Alqueria Blanca

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal