Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Isabel Aguilar es reuneix amb el gerents del Grupo Mazo per a escoltar-los i conèixer les seues demandes

Es va comprometre a revisar el pagament de l'impost de circulació de vehicles, ja que Grupo Mazo paga actualment una quantitat molt elevada i la seua flota de camions no circulen pel casc urbà


 

.-000353
Isabel Aguilar manté des de fa mesos encontres i reunions amb col·lectius, associacions i empresaris de la nostra ciutat.

Esta setmana s'ha reunit amb els directius d'una de les empreses més destacades d'Alzira, Grupo Mazo.

Esta empresa familiar comença en 1933, ha anat passant generació darrere generació, de pares a fills, i en l'actualitat és una de les deu empreses del transport refrigerat més importants del país, compta amb més de 423 treballadors i una flota de camions de vora 700 unitats.

A la reunió Aguilar va estar acompanyada pel diputat en les Corts Valencianes Francesc Signes. Entre les qüestions que més preocupen al dirigents d'esta destacada empresa alzirenya es troba la connexió directa amb l'AP-7; la demandada carretera d'Albalat o la necessitat de més facilitats a l'hora d'instal•lar-se al polígon de El Pla.

Aguilar va recordar que "al llarg d'estos quatre anys de legislatura no hem deixat passar cap oportunitat sempre que hem tingut l'ocasió de sol·licitar tant la connexió amb l'AP-7 com la carretera d'Albalat, així com el desdoblament del pont de Mcdonalds", el PP ha fet oïdes sordes i no s'ha preocupat de moure un dit per tal d'atendre estes velles reivindicacions.

A més la candidata a l'alcaldia va exposar les línies a seguir si accedís al govern municipal, i que passa per donar experiència laboral als joves d'Alzira per a que les empreses locals ho tinguen més fàcil a l'hora de contractar a treballadors, o facilitar la creació i instal•lació d'empreses innovadores, que generen ocupació de qualitat, així com suport als emprenedors que generen autoocupació.

Aguilar es va comprometre a revisar el pagament de l'impost de circulació de vehicles, ja que Grupo Mazo paga actualment una quantitat molt elevada i la seua flota de camions no circulen pel casc urbà, entre d'altres qüestions perquè està prohibit.

Per la seua banda, Francesc Signes va deixar clar als empresaris que els socialistes d'Alzira porten anys demanant la inclusió en els pressupostos de la Generalitat de les principals demandes en infraestructures de la ciutat.

També va declarar que s'està estudiant la possibilitat de no prorrogar el peatge de l'AP-7, una volta expire la concessió en 2019, o deixar lliures de peatge aquells trams de les nacionals 332 i 340 on encara al travessar pobles no existeix variant.

Aguilar va prendre el compromís de que una volta siga alcaldessa visitarà amb certa assiduïtat les empreses de la nostra ciutat, fent especial rellevància en les empreses amb una forta projecció nacional i internacional, com és el cas del Grupo Mazo.

PSPV-PSOE Alzira

 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

  


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal