Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Isabel Aguilar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El PSOE d'Alzira acusa al PP de jugar brut per utilitzar l'autobús com a suport publicitari electoral vulnerant una ordenança aprovada per ells

"Exigim la immediata retirada de la publicitat electoral dels autobusos; unes eleccions es guanyen jugant net i no dopant-les"



.-000353
El PP d'Elena Bastidas juga brut per utilitzar el autobús com a plataforma publicitària de la seua campanya electoral, "quant és el propi PP qui en 2009, per mig d'una Junta de Govern, va acordar prohibir la publicitat que tinguera transcendència electoral en autobusos y marquesines", ha declarat Aguilar, qui a més a volgut recordar que esta prohibició va néixer arrel de la intenció del PSOE de realitzar una campanya informativa al voltant de mala qualitat de l'aigua.

"Açò demostra a les clares la manera de governar del PP, la qual cosa no ens sorprèn als socialistes perquè eixa és la manera en que ha governat la nostra ciutat al llarg de la legislatura, utilitzant la seua majoria absoluta per fer tot allò que haja significat un benefici propi i apartant i silenciant en tot moment a l'oposició", ha explicat Aguilar.

Tal i com establix el punt quint de dit de l'ordenança municipal: S'adverteix al sol·licitant que el contingut de la publicitat instal·lada no podrà, de cap manera, fer al·lusió alguna a fets o situacions que remotament puguen provocar una alarma social en la població, ni tampoc difondre publicitat que directa o indirectament puga tindre alguna transcendència electoral dels diversos partits polítics.

"Els ciutadans deuen conèixer que el PP d'Elena Bastida fa cas omís del compliment de les ordenances municipals, que ella mateixa aprova, burlant-se de tots els alzirenys i tractant-nos d'ignorants", ha recalcat Aguilar.

Les normes són per a tots, inclòs per als que les aproven, "la inseguretat i el nerviosisme del PP a Alzira els porta a actuar sense rumb, tal volta perquè no admeten que el poder absolut no és per a sempre, i més quant s'ha governant sense escoltat a ningú i fent les coses en benefici propi i no pensant amb els ciutadans", ha sentenciat Aguilar.

Els socialistes d'Alzira ens vegem amb la necessitat de denunciar estes males pràctiques del Partit Popular i exigim la immediata retirada de la publicitat electoral dels autobusos, "unes eleccions es guanyen jugant net i no dopant-les", els ciutadans estan farts dels constants temes de corrupció associats al PP, així que es l'hora de parar-los els peus i fer-los saber que hi ha altres maneres de gestionar un Ajuntament.

PSPV-PSOE Alzira

 
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

jose - 15/05/2015
Isabel tienes mas cara que espalda, esta.noticia es copiar y pegar, lo denuncio IPA en este mismo periodico.
Pateticos y encima hacen la noticia de ellos. Porque no lo denunciasteis antes? Fuera PP Y PSOE.
IPA - 15/05/2015
Tant vergonyós es que el PP s'aprofite de la seua majoría absoluta com que un partit com el vostre permiteixga en el mitjos que te que açó es repetixga per segona vegada. Ademés de que no s'entén que hajeu tardat tants díes en traure la notícia quan un partit sense representació pero en ganes de canviar les coses com es IPA ja fa tres dies que ho ha fet. La forma de treballar no es repartir regalets i eixir en les fotos, sino denunciar alló que no es correcte i preocupar-se per la ciutadanía i mes un partit que te mitjos públics per a fer-ho. ParticIPA
U Consevol - 15/05/2015
Eu fet tart
O se vos a adelantat el IPA
FORA PP
pero si tracteu de llevarli les noticies als demes a la proxima vos colocare FORA PSOE tambe.
trankils un error es huma.
juan - 15/05/2015
Segons IPA, el PP d’ Elena Bastidas eludeix les normatives de l'Ajuntament d’Alzira en benefici prop
No es la misma noticia?
Pere Peres - 15/05/2015
No sé que els ha passat a Bastidas i a Aguilar, però les dues, en la foto oficial de campanya porten la cara amb més capes de vernís que una porta.
Serà precís?
Pere Peres - 15/05/2015
I una altra Aguilar, si per casualitat vingueres a ésser la propera Alcaldessa del cau de raboses continuariem els ciutadans sofrint els adefesisos de calendaris municipals sempre a càrrec de la mateixa empresa o obriurieu la porta a noves iniciatives?
Salutacions.
Exvotante - 18/05/2015
"No sé que els ha passat a Bastidas i a Aguilar, però les dues, en la foto oficial de campanya porten la cara amb més capes de vernís que una porta.
Serà precís? "
Molt bo. Pere Peres.
Si em vull donar el luxe de votar a esquerres, en contra dels meus interessos econòmics inclús, exigisc que siga una esquerra baralladissa, integra i de pala i foguejada. No una minidreta descafeïnada.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal