Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els socialistes d'Alzira entenem que els servicis cap a la ciutadania són essencials

Aguilar: “S’habilitarà un model de suggeriments i idees per a rebre les propostes dels ciutadans i les ciutadanes, sense que se’ls exigisca la seua identificació personal”


 

.-000353
Isabel Aguilar, candidata socialista a l'alcaldia d'Alzira, ha deixat clar la manera en que els socialistes volen dur a terme la
gestió pública. "Girarà entorn de la defensa d'un sistema de servicis públics de qualitat, que basat en la recerca de la justícia social, eviten més polítiques privatitzadores en aquells servicis destinats a satisfer les necessitats bàsiques dels ciutadans, i apostem per la protecció dels Drets Humans".

Cal establir amb claredat la garantia de prestació dels serveis a la ciutadania. Tots els alzirenys, independentment del barri o partida on visquen, han de tindre accés a uns serveis mínims de qualitat, que garantisquen la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.

"Els nostres veïns són el primer", ha matisat Aguilar, per tant des de l'Ajuntament hem de realitzar les actuacions que garantisquen una millora de les condicions de vida dels nostres veïns, possibilitant l'accés i utilització pels mateixos de serveis públics de qualitat. Per a això tindrem en compte l'opinió, les necessitats i les demandes i/o expectatives de la ciutadania en relació amb els servicis públics.

El nostre contrat amb la ciutadania és millorar tots i cadascun dels servicis públics que els ciutadans necessiten. Escoltarem els suggeriments i les idees que ens aporten els alzirenys per tal de dur a terme esta millora.

Les nostres proposten són:

Tornarem la gratuïtat del transport públic, que ens va llevar el Partit Popular sense tindre en compte la situació econòmica ni millora del servei.

Realitzarem un estudi integral per a la reorganització del tràfic en la ciutat.

Aprovarem una Ordenança Municipal reguladora de l'aparcament de camions i autocars a la via pública.

La nostra gestió pública girarà entorn de la defensa d’un sistema de servicis públics de qualitat, que, basat en la busca de la justícia social, evite a més polítiques privatizadoras en aquells servicis destinats a satisfer les necessitats bàsiques dels ciutadans, i aposte per la protecció dels Drets Humans.

S’habilitarà un model de suggeriments i idees per a rebre les propostes dels ciutadans i les ciutadanes, sense que se’ls exigisca la seua identificació personal.

Planificarem i articularem les xarxes d’equipaments, zones verdes i espais públics i regularem normativament el manteniment del caràcter públic i ús de sòls cedits com dotacionals, zones verdes i espais públics.

Municipalitzarem tots els contractes de servicis públics que actualmente es troven gestionats per empreses privades.

Ajustarem totes les despeses municipals no laborals, com el consum elèctric, fem, neteja de carrers, jardins, manteniment d’edificis, material d’oficina, lloguers, telèfon, dietes, invitacions, etc.

Eximirem de la taxa d’ocupació de taules i cadires a les terrasses dels bars i restaurants durant els mesos compresos entre novembre a febrer.

Ampliarem la zona Wifi a tota la ciutat.

PSPV-PSOE Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
.-000358

 

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal