Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de diciembre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Les regidories de Mediambient i Promoció Econòmica d’Alzira posen en marxa l’Estratègia DUSI

Entrevista a Pep Carreres i Ivan Martinez on ens presenten els objectius de l’estratègia del Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador


 
.-000403
Alzira ha de construir un model de ciutat que avance cap a un major dinamisme econòmic, per la igualtat d'oportunitats i lluitar contra el canvi climàtic. Generar un moviment per una Alzira Sostenible. Des de les regidories de Mediambient i Promocio Econòmica s’ha posat en marxa un projecte per a crear a una ciutat amb un sector econòmic innovador, amb polítiques socials que superen les dificultats que patix i que siga respectuosa amb el medi ambient.
L’Ajuntament d’Alzira i moltes de les entitats que treballen a Alzira han dissenyat tota una estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador (DUSI) que ha de mirar a l’Alzira del demà. I volen que els veïns i veïnes que participen i diguen la seua opinió
L'Estratègia DUSI d'Alzira permetrà dissenyar i planificar un projecte de ciutat per al periode 2016-2022 i optar a finançament europeu procedent dels fons FEDER. A més,  ha permés realitzar una anàlisi integral del model de ciutat i identificar  les debilitats i amenaces d'Alzira, així com establir uns objectius estratègics que permeten combatre-les i aprofitar les fortaleses i oportunitats.
 

Les prioritats que s'han establit en l'estratègia DUSI són:

-Promoure les TIC amb estratègies de desenvolupament urbà integrat a través d'actuacions en Administració electrònica local i Smart Cities

-Foment de la mobilitat urbana sostenible: transport urbà net, transport col·lectiu, connexió urbana-rural, millores en la xarxa viària, transport ciclista, de vianants, mobilitat elèctrica i desenvolupament de sistemes de subministrament d'energies netes.

-Promoure la protecció, foment i desenvolupament del patrimoni cultural i natural de les àrees urbanes, en particular les d'interés turístic.

-Accions integrades de revitalització de la ciutat, de millora de l'entorn urbà i el seu medi ambient

-Regeneració física, econòmica i social de l'entorn urbà en àrees urbanes desfavorides a través d'estratègies urbanes integrades

 
Assemblees Ciutadana

Amb una periodicitat mensual se celebrarà una assemblea ciutadana en el Saló de Plens municipal, a la qual podrà assistir qualsevol persona, siga veí del municipi o no, per al tractament i debat dels assumptes d'interés per a la comunitat local. L'Alcalde o la persona en qui delegue presidirà i dirigirà estes sessions, que comptaran amb la presència de tots els grups polítics municipals, a fi que la ciutadania puga interpel·lar-los, formulant les preguntes, precs, queixes i suggeriments que siguen necessaris en l'exercici dels seus drets de control democràtic i de l'acció de govern.

Les sessions de les assemblees ciutadanes se celebraran els mateixos dies que les sessions dels plens ordinaris, amb una hora d'avanç sobre l'hora d'inici dels referits plens,  i sense perjuí  de l'apartat corresponent de precs i preguntes present en estes últimes sessions, en el qual es plantejaran preferiblement els dubtes referits als assumptes de l'orde del dia de la mateixa sessió plenària.

Tindran preferència els precs i preguntes plantejats prèviament per escrit, a través de la bústia [email protected], per a la qual cosa serà necessari identificar-se amb nom, cognoms, número de DNI i, si és el cas, associació o col·lectiu a què representa.

 
Reunions tècniques

L'elaboració de l'Estratègia DUSI d'Alzira ha integrat la participació i col·laboració de diferents sectors i àmbits locals, tant l'institucional, a través del Govern Local i els diferents tècnics municipals com el social i econòmic, a través dels Consells Sectorials.

La identificació de problemes, l'establiment dels objectius estratègics, així com el disseny de les accions i plans que vénen arreplegats en l'estratègia DUSI d'Alzira ha sigut possible gràcies a les aportacions, suggeriments i informes aportats per l'equip de Govern Local, pels diferents tècnics municipals responsables de les distintes àrees de l'Ajuntament, així com, de les reunions mantingudes pels diferents Consells Sectorials

 

Una enquesta a l’abast dels veïns

L'elaboració de l'Estratègia DUSI d'Alzira ha integrat la participació i col·laboració de diferents sectors i àmbits locals, tant l'institucional, a través del Govern Local i els diferents tècnics municipals com social i econòmic, a través dels Consells Sectorials.

La participació ciutadana permetrà integrar també, la opinió i les aportacions de la ciutadania sobre els objectius, actuacions i projectes arreplegats en la Estratègia DUSI.

L'objectiu principal d'esta web és acostar el projecte als ciutadans d'Alzira i arreplegar les vostres aportacions i suggeriments que sense dubte, enriquiran l'estratègia Dusi d'Alzira.

E6D

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Coudadan - 24/12/2015
Ya estamos salvados!!!!..... Estos dos concejales estaban hace unos días con una bronca espantosa en la puerta del ayuntamiento . Supongo que estarían debatiendo la Alzira del futuro............ Esperemos la siguiente noticia con respecto a esto cuando llega.....
[Ne] - 24/12/2015
"Coudadan", Ciudadan o Ciudadana... ¿Cómo fiarse de alguien que no escribe dos veces igual su propio pseudónimo? Igual estaban sencillamente contraponiendo ideas. Aunque para los "esajeraos" antitripartito como tu eso signifique "una bronca espantosa". Normal, acostumbrados al ordeno y mando del Bastidato, a cualquier diálogo ya le llaman bronca.
mcm - 26/12/2015
Sr. Carreres, y cuando nos soluciona a los vecinos de la Calle Sueca el problema "grave" que tenemos con la "selva" Tuléll? Esperamos darle las "gracias" pronto.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal