Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L'Hospital de La Ribera i l'Ajuntament d'Alzira acorden habilitar un autobús directe des de l'estació de tren

A més, técnics del Consistori i l'hospital estudiaran conjuntament solucions per a l'ampliació del pàrquing del centre sanitari


 

.-000228

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, i l'adjunt a Gerència del Departament de Salut de La Ribera, Santiago Ribelles, han acordat hui iniciar els tràmits per a la posada en marxa d'un autobús llançadora que connecte de forma directa l'estació de tren d'Alzira amb l'Hospital de La Ribera, donant resposta d'esta manera a una petició històrica dels ciutadans.

Els responsables d'ambdós entitats han mantingut hui una reunió en l'ajuntament d'Alzira per a tractar de diversos temes que afecten ambdós institucions.

Ambdós han convingut en la necessitat i conveniència d'habilitar l'esmentada línia directa d'autobús que milloraria considerablement l'accés al centre i descongestionaria el trànsit en hores punta. En este sentit, s'ha acordat agilitzar els contactes amb l'empresa d'autobusos amb la idea de plasmar un futur conveni de col•laboració entre les tres entitats que faça realitat este servici.

 

Ampliació del pàrquing

D'altra banda, s'ha acordat durant la reunió, estudiar conjuntament entre els tècnics del consistori i l'hospital solucions per a l'ampliació del pàrquing del centre sanitari, com la idoneïtat dels terrenys adjacents o altres mesures.

Igualment l'ajuntament ha sol•licitat la col•laboració de l'empresa concessionària de l'hospital per a adequar els accessos externs per urgències i la millora de la il•luminació i la neteja de determinades zones, que són competència de l'Ajuntament.

Per a Santiago Ribelles “Ribera Salud ha col•laborat des de fa 15 anys amb tots els ajuntaments de la comarca en benefici dels ciutadans de La Ribera” i ha transmés a l'alcalde la màxima predisposició de l'empresa per a estudiar les propostes de l'ajuntament alcireny que tinguen com a objectiu la millora de l'assistència sanitària al ciutadà.

 

Finalment, ambdós han coincidit a estretir les relacions i posar en marxa iniciatives conjuntes amb les associacions de pacients i familiars d'Alzira per la importància de la seua funció. En este sentit, ambdues entitats col•laboraran en la jornada que el proper mes d'abril celebrarà a Alzira l'associació ASARI (Asociación Síndrome Asperger de La Ribera).

Departament de Salut de La Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, SanidadServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

el zorro - 19/02/2016
Menos propaganda barata y reversion al sistema publico , y mientras que presten un mejor servicio a los ciudadanos.
Ora - 19/02/2016
Tengo ya unas cuantas primaveras encima y me apuesto la oreja de mi suegra, que antes imponen zonas de Ora que amplian el parking. Tiempo al tiempo..... En realidad no les interesa ampliar, teniendo uno de pago tan reducido en capacidad se aseguran la caja diaria. En breve será zona azul la calle del Trinquet y adyacentes, ya veréis ya.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal