Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira celebra una Jornada de Portes Obertes de Serveis Socials

S’ha celebrat el Consell Local Social i s’ha donat compte de la proposta d’ajudes a entitats socials de 90.000 euros


 

 

Este matí s’ha celebrat la Jornada de Portes Obertes de Serveis Socials a l’Ajuntament d’Alzira. L’acte ha comptat amb la presència del l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el subsecretari de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Francesc Gamero, la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, el cap de Serveis Socials i Innovació Social, Joan Rovira, tècnics de Serveis Socials, així com les associacions i entitats que conformen el Consell Local Social.

L’objectiu d’esta jornada ha estat donar a conéixer tota la feina que es fa des del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira. Durant al voltant de 35 anys de servei públic s’han atés els problemes i els riscos del dia a dia, però també hi ha un compromís amb les noves idees i plantejaments per a gestionar les necessitats emergents i els nous escenaris de vulnerabilitat.

Des de la Conselleria s’ha llançat esta campanya arreu de tota la Comunitat i s’ha demanat la col·laboració dels municipis per a la celebració d’esta jornada de manera simultània reforçant així el compromís del municipalisme i el paper del món local en l'articulació del nou model de serveis socials.

Diego Gómez ha manifestat en la seua intervenció que “amb esta jornada que hui celebrem volem mostrar la importància que tenen els serveis socials com a quarta pota que són. Des de l’Ajuntament donem suport a esta iniciativa i intentem donar-li més vitalitat i posar en valor els serveis socials i tota la tasca que des d’este departament s’oferix. Anem més enllà amb nous projectes propis i la coordinació amb entitats socials com la casa Matilde Gimeno per a famílies monoparentals, el pis per a persones tutelades una volta complixen la majoria d’edat... A més, volem treballar més intensament al camp de la infància, a la Carta Local de Drets Socials, seguir amb la línia marcada al barri de l’Alquerieta... i tot gràcies al gran equip amb què compta el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament. Enguany en el pressupost hem destinat més de 5 milions d’euros a este departament, i l’hem incrementat respecte al de passat any”.

A més, s’ha celebrat el Consell Local Social, en què s’ha donat compte de la proposta de les ajudes a entitats socials col·laboradores a l’àmbit municipal. Es destinaran un total de 90.000 euros a diferents entitats i associacions, com AFAA, ADAFIR, Asociación de Pensionistas y Tercera Edad “El Júcar”, APESORIAL, DACMA, ADISPAC, AECC, ASPANION, AFARADEM, PROSUB, UGT, Tyrius Ames de Casa i ASARI.

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha destacat: “Destinem 90.000 euros a donar suport a projectes de diferents associacions i entitats de la ciutat relacionades amb el voluntariat i l’acció social. Una quantia que és superior a la que destinàrem el passat exercici, en vora 32 mil euros, perquè considerem que és important ajudar a estes entitats que tant fan per la gent del nostre municipi”.

La regidora també ha donat compte d’on s’ha previst destinar la donació que cada any fa Texlimca a l’Ajuntament per a temes socials. Enguany, s’ha proposat que l’ajuda de més de 4.400 euros als quals ascendix la donació vaja destinada a AFAA i El Norte Perdido. La donació és farà una vegada es ratifique esta decisió per la Junta de Govern Local. Una vegada acabat el Consell Local Social, els assistents han inaugurat l’exposició del cicle “Art, creativitat i creixement personal” dirigit pel docent de l’Escola d’Arts Plàstiques Lambert Miquel Penalba a l’edifici dels Serveis Socials al carrer Rambla. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal