Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
lunes, 28 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Florida Universitària, una de les guanyadores dels V Premis a la Excel·lència Professional

En una edició que constata el valor dels professionals com a mitjà per a fer front a la pandèmia de la COVID-19


._000472

Els V Premis a l'Excel·lència Professional organitzats per la Unió Professional de València, ja tenen nom. Florida Universitària, Viktor E. Frankl, Grup d'Innovació i Investigació en Cirurgia Robòtica de la Comunitat Valenciana i Valenciaport han sigut les candidatures triades.
Els membres del jurat, compost en esta quinta edició pel conseller de Políticia Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, el director regional de la Cadena SER en la Comunitat Valenciana, Bernardo Guzmán, el vicepresident de l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat (Ateval) i president del Consell Intertèxtil Espanyol, Càndid Penalba, i la presidenta d'EDEM Escola d'Empresaris, Hortensia Roig, ho han tingut difícil donada la qualitat de les candidatures existents.
L'elecció dels vencedors d'esta edició, que arriba marcada per les dificultats derivades de la pandèmia de la COVID-19, va tindre lloc ahir en una reunió de deliberació, que va comptar amb la presència de la presidenta d'Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, i de la secretària de la mateixa entitat, Angélica Gómez, acompanyades pels membres del Jurat. Durant la trobada, tots els presents van coincidir a posar en valor el gran nivell de les candidatures en esta quinta edició i la necessitat de reconéixer als i les professionals de València, especialment enguany, després del gran esforç realitzat en el context de la crisi sanitària mundial.
“Ha sigut una decisió difícil perquè la veritat és que el nivell de totes les candidatures era impressionant, de fet hem hagut d'utilitzar el vot de qualitat dels líders de categoria perquè hi ha hagut algun empat”, va assenyalar Auxiliadora Borja. “Crec que els premiats representen vertaderament l'excel·lència professional en totes les seues àrees, que és del que es tracta en estos premis, de donar el premi a l'excel·lència que tant mereixen tots els i les professionals, i enguany més que mai”, va assegurar la presidenta d'Unió Professional de València.
Els Premis a l'Excel·lència Professional, que encaren ja la seua quinta edició consecutiva, tenen com a objectiu posar en relleu la labor realitzada pels professionals de València al servici de la societat, així com reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l'àmbit col·legial professional de la província de València. La gala d'entrega dels guardons serà el pròxim 15 d'octubre en l'Edifici del Rellotge de l'Autoritat Portuària de València, atenent a totes les mesures de seguretat necessàries aconsellades per les autoritats sanitàries.

Guanyadors per candidatura

Els Premis a l'Excel·lència Professional estan compostos per quatre categories: Ocupació i Formació; Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa; Innovació i Investigació; i Internacional. En la categoria d'Ocupació i Formació, enguany rebrà el guardó Florida Universitària. Amb més de 40 anys de trajectòria, el projecte del centre educatiu aposta per la creença en l'educació com a element de transformació social i com a ferramenta de desenvolupament territorial, així com l'ocupabilitat i la inserció com a diferenciació bàsica.
Per la seua banda, en la categoria d'Igualtat i RSC en esta quinta edició es premia a l'Associació Viktor E. Frankl. Declarada d'utilitat pública, l'entitat centra la seua labor en l'acompanyament i orientació a les persones que es troben en situacions vulnerables, ja siga per una pèrdua vital o una malaltia greu.
A més, el Grup d'Innovació i Investigació en Cirurgia Robòtica de la Comunitat Valenciana, rebrà el premi a l'excel·lència en la categoria d'Innovació i Investigació. Compost per quatre Servicis Quirúrgics (Cirurgia General i Digestiva, Ginecologia, Cirurgia Toràcica i Urologia) i investigadors dels Instituts Tecnològics de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València (AIMPLAS, IRTIC, IBV) ha desenvolupat un projecte per a “Potenciar la Innovació en Cirurgia Robotitzada en l'àmbit de la Sanitat Pública Valenciana”.
I, finalment, pel que fa a la categoria d'Internacional es guardona a Valenciaport. La seua ferma aposta per la internacionalització a través de canals de transport i grans infraestructures ha aconseguit situar el Port de València el 4t port d'Europa quant a tràfic de contenidors, així com a aconseguir el major creixement de tràfics entre els 30 primers ports del món en 2019.

Sobre Unió Professional de València
Unió Professional de València (UPV) és l'associació que unix les professions col·legiades a València. Va ser constituïda el 2 de novembre de 1993 amb la finalitat de coordinar les actuacions en temes d'interés comú de les professions titulades valencianes representades en l'Associació, defendre els valors característics d'aquelles professions i promoure el seu perfeccionament.
Actualment, està formada per 41 Col·legis Professionals de la província de València i reunix més de 90.000 col·legiats de multitud de disciplines de tots els sectors.
Des d'Unió Professional de València s'advoca per fomentar i difondre el valor de la Col·legiació, i el plus que suposa per als professionals en termes de qualitat, deontologia i formació. A més, destaca el seu paper social a l'hora de procurar que els col·legis professionals tinguen present que estan al servici de la societat, realitzant una desinteressada labor d'orientació social i servicis assistencials recolzada en els coneixements tècnics de les respectives professions.

 
Florida Universitària


._000472VD

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal