Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Xúquer llançarà el pròxim curs 2021-22 la doble titulació per a Desenvolupament d’Aplicacions Web

L'Internet de les coses i la intel·ligència artificial formen part del dia a dia de la Indústria 4.0


._000472

Aquest curs ix la primera promoció (2019-2021) d’alumnat de DAM (Desenvolupament de Aplicacions Multiplataforma) de Xúquer Centre Educatiu. Per al pròxim curs va a llançar la doble titulació per a DAW (Desenvolupament d’Aplicacions Web). D'aquesta manera, l'alumnat de DAM podrà obtindre el cicle de grau superior DAW en un any addicional.

 

Les principals competències que estan treballant són les anomenades ‘soft skills’ o habilitats blanes que fomenten el treball en equip, la iniciativa, la productivitat, la empatia i la resiliència. Treballem amb l'equip de docents, els tutors/es i amb el Departament d'Orientació per millorar aquestes habilitats i millorar la motivació dels estudiants i reforçar els aspectes més dèbils. També es treballen les habilitats comunicatives per això fan presentacions, projectes i participació en concursos i pitch empresarials.

 

Evidentment, des de Xúquer Centre Educatiu es treballen les hard skills o habilitats més tècniques per adaptar els continguts a les necessitats de l'empresa ja que l’empresa forma part dels nostres cicles i participen en diferents activitats, xerrades i seminaris.

 

Aquest any s’ha encetat un curs d'especialització en big data i data science que complementarà la formació reglada que rep l'alumnat. L'objectiu és ampliar els coneixements dels estudiants i formar per a professions futures que cada vegada estan més demandades. En aquesta part, es parla de l'Internet de les Coses i la intel•ligència artificial que forma part del dia a dia i dintre del teixit empresarial baix el paradigma de la Indústria 4.0. A més seguim oferint les certificacions amb tecnologies punteres com Cisco que s’inclou dins del cicle formatiu DAM/DAW.

 

A l'àmbit metodològic es treballa amb metodologies actives i duent a terme projectes integrats i l'aprenentatge basat en reptes treballant les competències indicades anteriorment per a què l'alumnat siga resolutiu i que l'aprenentatge siga pràctic i dinàmic. En el procés de realització de projectes i reptes es fa ús de les metodologies àgils com SCRUM i Kanban per a l'organització de les tasques dels equips de treball l'assignació de les responsabilitats de cada tasca (fem ús d'eines com Trello, Microsoft Planner...). També s'utilitzen eines de treball col.laboratives com són els sistemes de control de versions com GitHub i GitLab. També es treballa en el desplegament d'aplicacions i eines de virtualizació basat amb contenidors com Docker.

 

Finalment destaca el cloud computing en el qual s'incorpora formació específica de la plataforma de serveis en el núvol com és Amazon Web Services (AWS).

Xúquer Centre Educatiu

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal