Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La regidora d'Alzira Gemma Alós desmenteix que la relació amb els companys del Grup Municipal Socialista siguen 'gelades i distants'

"Davant els militants i simpatitzants vaig deixar clar que la meua candidatura no està impulsada per cap sector crític encapçalat per Pedro Grande, Arturo Gallego, ni cap altre membre socialista"



 ._000736

._000780

En uns mesos, previsiblement en març del 2022, l’agrupació socialista d’Alzira entrarà en procés de primàries per tal de dirimir qui ostentarà la nova secretaria general. El 14 de setembre es celebra l’executiva ordinària corresponent al mes de setembre on vaig anunciar la meua candidatura per a concórrer al procés d’elecció.

Davant els militants i simpatitzants vaig deixar clar que la meua candidatura no està impulsada per cap sector crític encapçalat per Pedro Grande, Arturo Gallego, ni cap altre membre socialista, sinó que es tracta d’una decisió personal, molt meditada i amb la intenció de liderar un nou projecte socialista. També vaig aclarir les declaracions aparegudes en premsa en les que se assegurava que la relació amb els meus companys del Grup Municipal Socialista són gelades i distants, cosa que jo no he manifestat en cap moment, ja que el dia a dia amb el meus companys és cordial i sense cap desavenència.

Gemma Alós

 

 
._000550

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Boro - 19/09/2021
El típic "discurs esfèric", dir nos res diguent no res. "Molta il·lusió", "nou projecte", "renovar amb sang nova", "pel bé del poble", "contra ningú". Esta sèrie de "llocs comuns" podria signarla qualsevol polític del PP o de C's. Quan no se té res a dir i, malgrat tot, s'ha de dir cap cosa... acaben per dir-se ximpleries. Mireu les hemeroteques: sí, és el lleguatge de Toni Cantó. I, malauradament està demostrat que amb aquest discurs pla i demagògic és pot fer carrera i viure de la política. Puc equivocar-me, però sembla ser que aquesta senyora vingué d'Andalussia per a ocupar un lloc a les llistes locals del PSOE amb unes determinades condicions... que no ha acomplert. Té tota la raó: a Alzira es viu millor que a Dos Hermanas.
Indisnado - 20/09/2021
Tiene un cometido difícil.
Las actuaciones del PSOE en Alzira hasta ahora han sido muy distantes de los trabajadores. Subida de la tasa de reciclaje, estatuas al despilfarro, fitur y otras mamandurrias. Está el partido en sus momentos más bajos. Si no aporta nada nuevo verá como los votos se transfieren totalmente a Compromís o Izquierda unida que no se ha quemado tanto. El PSOE, en mi opinión a día de hoy es más un lastre y un problema, que una solución. Hacen falta ideas nuevas, proyectos nuevos, y alguien que tenga algo más de credibilidad.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal