Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 8 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Igualtat instal·larà el seu punt violeta al recinte firal durant el concert 'Celebrem el 9 d’Octubre'

La venda d’entrades en taquilla començarà a les 19,30 hores



._000677

._000556 

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira tornarà a traure el seu punt violeta al carrer demà amb ocasió del concert «Celebrem el 9 d’Octubre», on actuaran la banda de rap feminista Pupil•les i que tancarà el grup de Gandia Zoo, amb el seu últim treball, Llepolies. L’estand pretén visualitzar el compromís de la ciutat amb la no-violència i el respecte entre homes i dones, sensibilitzar sobre el malestar que provoca l’assetjament a dones i xiques durant les jornades festives i allunyar les agressions i els abusos de les festes populars. Segons explicala regidora d’Igualtat, Marina Mir, «és veritat que estan canviant moltes coses a la nostra societat, però continuem veient agressions en els nostres carrers i municipis. L’àmbit festiu, lamentablement, es presta a estes coses, i hem d’acabar amb estes actituds», raó per la qual l’edila considera «indispensable»el muntatge d’estos punts violeta per a «poder estar al costat de les persones i ajudar-les», per a intensificar les accions per aprevindre estes situacions i fomentar «la festa en pau».

Per a la posada en funcionament del punt violeta s’ha comptat amb la cooperació de la Regidoria de Festes i la col•laboració de personal voluntari, que serà qui s’encarregarà de repartirel material promocional de la campanya: adhesius, cartells i polseres amb lema #StopMasclismes. S’exhibiran també les lones amb el missatge #TinguemLaFestaEnPau, i es repartiran fullets amb informació que ajude a identificar les conductes masclistes i abusives, així com informació sobre quan s’està sofrint una agressió o quan s’està tenint un comportament sexista. S’hi inclouen també orientacions sobre com actuar en cas d’haver sigut agredida, i es deixa ben clar que sols qui agredix és responsable de l’agressió, detallen des de la Regidoria d’Igualtat.

El punt violeta estarà instal•lat prop de l’accés al recinte firal, que obrirà les seues portes demà, 8 d’octubre, una hora abans de l’inici del concert «Celebrem el 9 d’Octubre», és a dir, a les 20hores, per tal de permetre l’entrada escalonada dels assistents a la zona. El recinte firal comptarà, de nou, amb un aforament reduït, amb 2.000 localitats distribuïdes en cadires degudament separades, il’ús de la mascareta serà obligatori, d’acord amb les mesures sanitàries vigents en el moment de la celebració dels concerts.La venda d’entrades en taquilla començarà a les 19,30 hores.

Ajuntament d'Alzira 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 08/10/2021
Un concierto en el que los asistentes estarán sentados en sillas debidamente separadas por seguridad... ¿y les mascletaes que se harán en Alzira? ¿También habrá sillas separadas con medidas de seguridad para los asistentes? Seguro que no... Y este Ayuntamiento tiene la poca vergüenza de hablar de medidas sanitarias vigentes.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal