Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira commemora el Dia de la Comunitat Valenciana fent una crida a la unitat

La corporació municipal i les associacions culturals i festives han participat en l'ofrena floral de la Plaça de la Constitució


 

 

El Dia de la Comunitat Valenciana, el 9 d'Octubre, ha sigut una vegada més a Alzira un acte d'homenatge i reivindicatiu per part de totes les formacions polítiques i associacions culturals i festives de la ciutat.

El Grup de Danses, juntament amb els tabals i dolçaines, han amenitzat l'acte commemoratiu en el qual s'ha realitzat una ofrena floral al monòlit situat en la Plaça Constitució.

També han participat les diverses comissions falleres que estan celebrant durant aquest cap de setmana les seues falles 2021 i les Falleres Majors de l'Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz.

En els parlaments que han protagonitzat les diferents agrupacions polítiques que formen el Consistori de la ciutat s'ha reivindicat, per part de totes elles, la defensa dels nostres senyals d'identitat, de la nostra cultura i de la nostra llengua, el valencià.

Diego Gómez, com a alcalde de la ciutat, ha aprofitat també el seu discurs per a homenatjar a tot el personal sanitari que durant la pandèmia ha cuidat de la societat alzirenya i valenciana. L'himne regional ha posat punt final a un acte reivindicatiu i al mateix temps emotiu.

E6D


 
 
 
 
._000550 
 
._000641 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernat - 09/10/2021
Un acte que Comença fa 16 anys la Filà Cristiana dels Cavallers Conqueridors del Rei Jaume I d'Alzira. I que al que molts s'han sumat i als que començarem han arraconat.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal