Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 24 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira es reuneix amb els clubs que utilitzen les pistes del pavelló Fontana Mogort

El regidor d’Esports Fernando Pascual ha lamentat que “un procés administratiu interrompa unes obres on tots teníem posades la il·lusió de poder obrir de manera immediata”



.-000049


.-000166

L’Ajuntament d’Alzira s’ha reunit amb els clubs esportius alzirenys que fan ús de les pistes del pavelló Fontana Mogort que roman tancat a causa de l’estat de les cobertes.

En esta reunió s’ha explicat als clubs el procediment que s’ha realitzat per donar solució a la situació d’esta instal·lació municipal. S’ha informat que, una vegada presentat el projecte d’intervenció, direcció d’obres, direcció de l’execució i coordinació de seguretat i salut de les obres d’intervenció del pavelló a l’empresa Xúquer-Arquing S.L., el passat 20 de juliol de 2021 el consistori va adjudicar la contractació de les obres de rehabilitació estructural en el pavelló Fontana Mogort a l’empresa Binaria Compañia General de Construcciones S.L. per un valor d'1.535.130,62 euros. Una adjudicació realitzada amb conformitat amb el projecte, el plec de prescripcions tècniques i el plec de clàusules administratives; signant-se el contracte d’obres el 13 d’agost de 2021.

Als clubs esportius també se’ls ha comunicat que una vegada adjudicats els treballs es va procedir a realitzar un informe per part del director d’obra que on es va detectar una mancança de mesuraments i on es considera que és necessària i imprescindible la seua esmena per tal de poder executar de manera completa el tancament de façana plantejat al projecte. A l’informe també es fa constar que esta esmena i l’augment del mesurament fa incrementar en més del 10% el preu del contracte inicial permés per la Llei 9/2017.

A la reunió on hi ha assistit el regidor d’Esports, Fernando Pascual, el tècnic d’Esports i l’arquitecte municipal, s’ha informat per part d’este últim que la correcció de la redacció del projecte per part dels adjudicats han de presentar-la a l’Ajuntament i serà a partir d’eixa data quan es realitzarà per via d’urgència la nova licitació.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha lamentat que “un procés administratiu interrompa unes obres on tots teníem posades la il·lusió de poder obrir de manera immediata i de nou les portes del pavelló Fontana Mogort en l’any 2022” L’edil també ha manifestat que “anem a intentar ser ràpids i tornar a adjudicar com més aviat millor esta obra tan necessària per a la pràctica de l’esport i per als clubs que utilitzen les pistes d’esta instal·lació esportiva”.

L’Ajuntament d’Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 24/11/2021
"El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha lamentat que [...]"
¡Mentira!
esportista - 26/11/2021
Em sembla una poca vergonya. És molt trist que aquesta... "ciutat"? tinga serveis tercermundistes. I els nostres polítics volen que estiguem orgullosos de ser d'Alzira?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal