Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.884 Fotografías: 108.871 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 6 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana atorga a Alzira 822.438,07 € per al Fontana Mogort

Es vol significar la importància d’aquesta ajuda europea per al conjunt de clubs i esportistes que utilitzen el poliesportiu


 

._000591

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha concedit al nostre ajuntament 822.438,07 euros, dels fons europeus de recuperació a les entitats locals per a la rehabilitació del Pavelló Municipal Fontana Mogort, la qual cosa implica que aquesta ajuda beneficiarà directament als ciutadans. 
Fernando Pascual, regidor d'Esports, considera que “Aquesta subvenció té especial rellevància perquè el nostre ajuntament que està dins de la resolució dels municipis de menys de 50.000 habitants, i Alzira està entre els 30 projectes d'esports”. L’edil ha afegit: “Des de l'ajuntament d'Alzira, hem de sentir-nos satisfets perquè el departament d'Urbanisme i l'àrea que estudia les subvencions Next Generation EU, han aconseguit una ajuda important per al poliesportiu Fontana Mongort”.
 
Des del departament d'Esports, es vol significar la importància d’aquesta ajuda europea per al conjunt de clubs i esportistes que utilitzen aquest poliesportiu. A més cal destacar que aquesta convocatòria d'ajudes s'ha celebrat en concurrència competitiva, la qual cosa implica que han sigut seleccionats els projectes que major puntuació han aconseguit segons la seua qualitat, solidesa, enfocament integral, innovació, oportunitat i governança. 
Ajuntament d’Alzira
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal