Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 12 de abril de 2012
Clic en la foto para ampliar

Exposició de pintures a la Casa del Rei d’Antella
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA - ACTUALIZACIÓN CONSTANTE
Fabra afirma en Algemesí, sobre el blindaje de las inversiones “si no hay dinero no se puede dar más a las CCAA”

La edil de Carlet reivindica la CV-50
13 pintors d’Antella exposaran obres a la Casa del Rei
Sumacàrcer celebra su I Aplec de la II República
Marta Grau, nueva secretaria del Bloc Jove de Benifaió
Actos conmemorativos de la II República en Montserrat
Alberic convoca la XX edición de sus premios literarios
El PSPV de Llombai lamenta que el PP “politice con tasas”
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de La Ribera a un solo clic


 

El PP s’atribueix l’autoria del polígon iniciat durant l’etapa socialista

El PP dissimula la seua ineficàcia en la promoció del sol industrial inaugurant el polígon “Pepe Miquel” promocionat pel PSPV. El PP porta ja governant cinc anys a Algemesí, i durant tot aquest temps no ha dut endavant cap iniciativa de promoció industrial en la localitat. No ha realitzat ni el més mínim esforç, ni polític ni econòmic, per posar en valor la indústria local i els nostres polígons empresarials. En aquests cinc anys el PP tampoc ha aconseguit que cap empresa s’instal·le a Algemesí, ni es cree cap lloc de treball. Pel contrari, s’han tancat activitats i s’han acomiadat milers de persones. Algemesí compta actualment amb més de 3.000 aturats, quantitat mai coneguda en la nostra ciutat. Ara el PP intenta dissimular i tapar la seua ineficàcia inaugurant, amb gran festa, el polígon industrial Pepe Miquel. Aquest polígon, promocionat pel govern socialista en l’etapa de l’alcalde Emili Gregori, és ampliació necessària i natural del ja existent polígon industrial de Cotes. Segons ha explicat la portaveu socialista, Marta Trenzano “ara el PP sense cap tipus de vergonya, ni ètica, ni política, s’atribuixen la seua autoria i realització, com a fruit del seu treball i preocupació; quan la realitat documentada i constatable és que el PP no ha fet absolutament res en aquesta promoció de sol industrial”. La portaveu del PSPV-PSOE ha assenyalat que “va ser l’anterior govern municipal presidit per  l’alcalde socialista Emili Gregori, qui després de múltiples i encertades gestions, de reunions amb els directius d’ANECOOP i AGRICONSA, aconseguiren que aquestes dos societats adquiriren la majoria dels terrenys, que es qualificaren de sol rústic a sol industrial, es redactaren i aprovaren els documents de planificació i reparcel·lació, s’aprovarà la figura de l’agent urbanitzador, s’adjudicaren les obres a una empresa constructora, i s’iniciaren les obres d’urbanització del polígon en un acte públic”. Aquesta actuació es va efectuar abans de l’any 2006, i de tot hi ha constància documental a l’Ajuntament i als mitjans de comunicació* (s’adjunta documentació). Gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament socialista amb ANECOOP-AGRICONSA, la ciutat aconseguia tenir un nou parc empresarial per a noves empreses. L’Ajuntament s’adjudicava 14.000 m2 de solar industrial, en propietat municipal, per poder efectuar la promoció i creació de llocs de treball. En aquell moment ANECOOP es comprometé a instal·lar una activitat agroalimentària de quarta gama i AGRICONSA a ampliar la seua capacitat de activitat econòmica. Aquesta quarta gama alimentària és la que fa referència al processat i trossejat dels aliments per al consum. Què ha fet el PP en tota aquesta actuació? Absolutament res. Tallar la cinta de la inauguració, per intentar tapar la seua vergonya i falta d’iniciativa.

PSOE Algemesí

 

 

 

 NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

EN TIEMPO REAL

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA

 

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal